En venta  2 dormitorios Sofia , Krasna polyana 2 , 90 metros cuadrados | 74398194
En venta 2 dormitorios
VIP
Sofia, Krasna polyana 2
145 000
No se cobra IVA
90 metros cuadrados11 Encofrados de grandes superficies, 1980
Calefacción central: SÍGas: NO
Eliminar
Descripción de propiedad:
Искате да гледате цяла София от високо? И същевременно да сте близо до центъра. Да живеете в тихия лукс на голям и удобен непреходен тристаен апартамент? Предлагаме ексклузивно за района жилище с усещане за пентхаус, много слънце и уникални панорами към центъра на София и планината Витоша.
Декорът е решен в модерни цветове, които кореспондират чудесно с класическия естествен паркет и светли стени. Огромните панорамни прозорци придават допълнителен шик на помещенията.
Апартаментът се състои от спалня на изток, детска стая и просторен хол с голям общ балкон на юг и отделна кухня с балкон, отново на юг. Широк коридор осигурява пространство за съхранение в огромен стенен гардероб и достъп до отделна баня, тоалетна и мокро помещение.
Апартаментът е след ремонт, със сменени хоризонтални и вертикални щрангове и чисто нови баня и тоалетна към имота има мазе и таван
Входът е с контролиран достъп.
В непосредствена близост до блока се намират детска градина и 3 училища, както и магазини на Била и Т-Маркет. Пазарът е на пешеходно разстояние.
Поддържани междублокови пространства със зелени площи и чудесен малък парк пред близкото читалище осигуряват възможност за отдих. ОТ СОБСТВЕНИК : Адрес :Красна поляна 2, бл. 225А, ет.11, на ъгъла на Възкресение и Добротич
Características:
  • Elevar
Precio

Precio de la propiedad: 145 000 €

Precio en metros cuadrados: 1611,111 €

Ubicación

Sofia, Krasna polyana 2

Estadísticas
  • 23puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio ha sido actualizado el 19 junio 2024
Contacte al vendedor
089XXX... (espectáculo)

Vendedor privado
En venta 2 dormitorios в Sofia, Krasna polyana 2
145 000 €
90 metros cuadrados11 Encofrados de grandes superficies, 1980