En venta  1 dormitorio región Burgas , Kosharitsa , 70 metros cuadrados | 80016294
En venta 1 dormitorio
VIP
región Burgas, Kosharitsa
53 000
El IVA está incluido.
70 metros cuadrados3er Ladrillo, 2014
Calefacción central: NOGas: NO
Eliminar
Descripción de propiedad:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 479 или 02 425 68 41 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 81973.

Отговорен брокер: Мая Гоева

Просторен и светъл, добре оборудван и обзаведен двустаен апартамент с южно изложение в поддържания комплекс Рио Апартментс / Rio Apartments (2014 година), разположен в местност Бостанлъка, на пътя, свързващ курортен комплекс Слънчев бряг и село Кошарица в полите на Стара Планина, с живописен изглед към морето, залива на Слънчев бряг и романтичния град Несебър. Намира се на тихо и спокойно място, на 1.8 км от плажната ивица на Слънчев Бряг, на 800 м от автобусна спирка и на 35 км от летище Бургас.

Апартаментът е разположен на втори етаж с площ 70.00 м2 (чиста площ 64 м2 плюс общи части 6.00 м2) и се състои от:
хол с кухненски бокс
спалня
баня с тоалетна и душ кабина
балкон с гледка към вътрешния двор с басейн

Пълното оборудване и обзавеждане може да видите на снимките. Отоплението е чрез климатици.

Комплекс "Рио Апартментс" е селище от затворен тип със съвременна архитектура, комфорт и много удобства в модерните апартаменти. На разположение на собствениците и гостите на комплекса има открит басейн за възрастни с отделна детска секция, джакузи, бар - бистро, рецепция. Осигурени са и паркоместа за автомобилите и охрана с видеонаблюдение за сигурността на гостите.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Características:
  • Elevar
  • Amueblado
Precio

Precio de la propiedad: 53 000 €

Precio en metros cuadrados: 757,143 €

Ubicación

región Burgas, Kosharitsa

Estadísticas
  • 69puntos de vista
  • 1Guardar en el cuaderno
El anuncio fue publicado el 16 junio 2023
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Maya Goeva
0882 817 479

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
En venta 1 dormitorio в región Burgas, Kosharitsa
53 000 €
70 metros cuadrados3er Ladrillo, 2014