En renta  1 dormitorio Sofia , Tsentar , 65 metros cuadrados | 86782345
En renta 1 dormitorio
VIP
Sofia, Tsentar
660
No se cobra IVA
65 metros cuadrados5to
Calefacción central: SÍGas: -
Eliminar
Descripción de propiedad:
7️⃣Seven Estate Даряваме 7% от ВСЕКИ наш комисион за благотворителни каузи. 📧 https://7estate.bg/ 7️⃣
Имаме привилегията да предложим на Вашето внимание 2-стаен aпартамент в идеалния център на София.
📍 Апартаментът се намира до едно от най-знаковите софийски пространства - площад Славейков. В непосредствена близост, наред с театрите, Столична библиотека и градските градини, се намират и супермаркет, училища, детска градина и трамвайните и тролейбусни спирки.
🏠 Сградата се състои от 6 етажа. Входът се поддържа грижливо. Разполага с домофона система, контрол на достъпа и асансьор.
🔑 Жилището се намира на пети етаж и е с площ от 65 кв.м. Състои се от голяма всекидневна, спалня, самостоятелна кухня, коридор и две бани със санитарен възел. Ремонтирано и луксозно обзаведено, с нова 5-камерна дограма с външно К-стъкло и комарници. Кухнята е оборудвана с висок клас електроуреди: керамичен котлон, миялна машина, фурна, микровълнова фурна, вграден голям хладилник. Налична е пералня със сушилня. Отоплението е на ТЕЦ с алуминиеви радиатори с дистанционно отчитане. Охлаждането е решено с високоефективен климатик. Настилките са гранитогрес в коридора и кухнята, масивен екзотичен паркет в хола. Осветлението е висококачествено и икономично.
🤝 Seven Estate предлага преференциални условия за кредитиране и гъвкаво юридическо съдействие в процеса на услугата. Държим на коректността в отношенията, изграждайки дългосрочна връзка с нашите клиенти и партньори. На линия сме за активно сътрудничество с колеги по всички наши оферти! Надежда Московска, тел. за контакт: 0879877975; Номер на имота: 0271
Características:
  • Amueblado
  • Elevar
  • Lujo
  • conexión a Internet
  • Control de acceso
Precio

Precio de la propiedad: 660 €

Precio en metros cuadrados: 10,154 €

Ubicación

Sofia, Tsentar

Estadísticas
  • 31puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio fue publicado el 11 junio 2024
Contacte al vendedor
087XXX... (espectáculo)
Agente
Nadezhda Moskovska
0879 877 975

SEVAN ESTEYT
Sofia ul. Anna Ajmatova 9
En renta 1 dormitorio в Sofia, Tsentar
660 €
65 metros cuadrados5to