En venta  2 dormitorios Burgas , Slaveykov , 92 metros cuadrados | 92940805
En venta 2 dormitorios
Burgas, Slaveykov
128 000
El IVA está incluido.
92 metros cuadrados11 Ladrillo, 1980
Merkezi ısıtma: -Gaz: -
Kaldırmak
Mülk Açıklaması:
В една от най-предпочитаните локации между Парка и хотел Мираж! Представяме ви ново предложение за продажба - тристаен апартамент с отделна кухня в ж.к. Славейков.

Този имот се състои от четири отделни стаи - хол, две спални, кухня, две санитарни помещения, широк коридор с дълбок вграден гардероб и три тераси, едната от които усвоена към хола.

Усещането в имота е за пълноценен апартамент с потенциал за преустройство, както в апартамент с три спални ако кухнята стане малка трета спалня, така и с възможност за разширяване на всекидневната.

Имотът се предлага в отлично състояние със сменени дограми и нови настилки в двете спални, освободен от мебели. Направена е също външна и вътрешна изолация.

Разположението на сградата и етажа - 11, непоследен предлагат просторна и красива гледка към езерото, морето и града, както и добро отстояние от отсрещните сгради.

Огромно предимство е големия безплатен паркинг пред блока, както и всички търговски обекти в близост - хранителни магазини, аптеки, търговски център, банки, ресторанти, пекарни, както и прекрасния парк на метри от входа. Сградата е с поддържан вход и два асансьора.

Имоти в тази локация излизат много рядко, не пропускайте това предложение! За въпроси и организиране на оглед, се свържете с нас.
Özellikler:
  • Elevar
Fiyat

Emlak fiyatı: 128 000 €

Fiyat en metros cuadrados: 1391,304 €

Konum

Burgas, Slaveykov

İstatistik
  • 34Görüntüleme
  • 0kaydeder
İlan şu tarihte güncellendi: 6 junio 2024
Satıcıyla iletişime geç
088XXX... (göstermek)

MODERATO
Burgas ul. Vasil Levski 16, ofis 109
En venta 2 dormitorios в Burgas, Slaveykov
128 000 €
92 metros cuadrados11 Ladrillo, 1980