Myytävänä  Парцел Stara Zagoran alue , Gorno Belevo , 1024 neliömetriä | 21857863
Myytävänä Парцел
Stara Zagoran alue, Gorno Belevo Zie op de kaart
5990
ALV sisältyy hintaan
1024 neliömetriä
Regulatie: JOOElektriciteit: EIWater: EI
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 477 или 042 958 551 и цитирайте референтния номер на имота: SZ 84201.

Отговорен брокер: Мирослав Караколев

Представяме на вашето внимание УПИ с площ 1024 кв. м., подходящ за строеж на фамилна къща, с красива панорамна гледка към земеделски земи и Чирпанските възвишения, които са част от планина Средна гора.

Парцелът е разположен в регулацията на село Горно Белево, на 11 км от гр. Чирпан, и на 8 км от пътна връзка с магистрала "Тракия", между двата областни града Стара Загора (48 км) и Пловдив (58 км).

Електричество и вода има близо (около 50-70 м) до границата на имота.

Парцелът е с лице на две улици, (черен път в края на селото), близо до асфалтов път. Населеното място е малко, тихо и спокойно, разположено сред живописна природа. На разположение на жителите са хранителни магазини, бензиностанция, църква, здравна служба, редовен автобусен транспорт, кметство, поща, читалище.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Prijs

Vastgoedprijs: 5990 €

Prijs päällä neliömetriä: 5,85 €

Plaats

Stara Zagoran alue, Gorno Belevo

Statistieken
  • 33keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 24 huhtikuu 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Miroslav Karakolev
0882 817 477

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Myytävänä Парцел в Stara Zagoran alue, Gorno Belevo
5990 €
1024 neliömetriä