Myytävänä  Studio Burgasin alue , Primorsko , 29 neliömetriä | 31559745
Myytävänä Studio
TOP
Burgasin alue, Primorsko Виж на картата
38 000
Arvonlisäveroa ei veloiteta
29 neliömetriä1 Tiili, 2014
ТЕЦ: EIГаз: EI
Премахни
Описание на имота:
Представяме ви обзаведено уютно студио с тераса и гледка към градина в Green Paradise II. Студиото е подходящо за целогодишно ползване и за отдаване под наем.

Студиото се намира на партерен етаж.

Има южно изложение, което ще ви гарантира топлина през цялата година. Зеленината наоколо и голямата козирка над терасата придават особен уют в микроклимата на апартамента. А големият прозорец ще ви залее студиото със светлина през цялата година.

Състои се от: входно антре плавно преминаващо в студи-дневна стая с кухненска част и дневен тракт; баня с душ кабина и тоалетна и уютна, уединена и прекрасно озеленена тераса. От терасата се отваря гледка към градината на комплекса. Поради гъстата зеленина и южното изложение през лятото студиото е светло и хладно, а през по-хладното време от годината слънцето и вътрешното му разположение достатъчно го затопля, за да се почуствате уютно и комфортно.

Студиото се продава с обзавеждане. В кухнята ви очакват кухненски шкафове с котлони, малка фурна, хладилник; в дневната зона има разтегателно капане и разтегателен фотьойл; ТВ шкаф; банята е оборудвана с душ кабина, мивка и тоалетна. Отоплението на апартамента е с инверторен климатик. Студиото е много топло и светло помещение с низки разходи за отопление зимата.
Особености:
  • Hissi
  • Internet-yhteys
  • Aidattu kompleksi
Цена

Цена на имота: 38 000 €

Цена päällä neliömetriä: 1310,345 €

Локация

Burgasin alue, Primorsko

Статистика
  • 8разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е публикувана на 10 kesäkuu 2024
Попитай продавача
087XXX... (покажи)

VIKTORI KO EOOD
Burgas Ivajlo 97
Myytävänä Studio в Burgasin alue, Primorsko
38 000 €
29 neliömetriä1 Tiili, 2014