Myytävänä  2 makuuhuonetta Sofia , Manastirski livadi , 146 neliömetriä | 32191692
Myytävänä 2 makuuhuonetta
VIP
Sofia, Manastirski livadi
419 750
Arvonlisäveroa ei veloiteta
146 neliömetriä6 Tiili, 2019
Keskuslämmitys: EIKaasu: JOO
Poista
Kiinteistön kuvaus:
Инвест Пропъртис предлага ПРОСТОРЕН апартамент с ПОДЗЕМНО ПАРКОМЯСТО и уникална ПАНОРАМА към Витоша в емблематична сграда на бул. България, носител на приза Сграда на годината . А3 - Advanced Architecture Apartments е една от най-интересните и модерни сгради в София с впечатляваща визия- стилна и елегантна, същевременно с авангарден дизайн.
Жилищната сграда се състои от пет самостоятелни тела с обособени търговски площи на партерните нива, с различна височина, които формират един хармоничен ансамбъл. Изключително качествено строителство и изпълнение на целия проект, фасада и интериорно оформление.
Комфортът на живущите, функционалността и сигурността са гарантирани от внедрените модерни технологични решения и системи. Системите за поддържане на микроклимата в цялата сграда са високотехнологични и ефективни, енергоспестяващи и с нискоемисионно съдържание на въглероден диоксид.
Сградата разполага с жива охрана, видеонаблюдение, подземен паркинг, прекрасно озеленен двор и безкомпромисна поддръжка на общите части. За апартамента има изготвен цялостен дизайнерски проект, който се изпълнява в момента и ще бъде предоставен на бъдещия купувач при интерес.
Имотът е със застроена площ (без общи части) от 128 кв.м и има следното разпределение: разкошен, обширен хол с кухненски бокс (изложение Изток) - 50 кв.м., две самостоятелни спални (изложение Запад), голяма баня, тоалетна, мокро помещение. Извършени довършителни работи: латекс в целия апартамент, баня - довършена с висок клас фаянс и теракот, окачен таван, вана с джакузи, душ и тоалетна, тоалетна - довършена като банята. СВЕТЪЛ! Високи тавани! Цена на подземно парко място, с топла връзка - 33 888 евро.
Отопление и охлаждане: Индивидуално котле на газ и климатици. За контакти: Ангелова 0896716792
Ominaisuudet:
  • Hissi
  • Parkkipaikalla
  • Turvakamerat
  • Kulunvalvonta
  • Turvallisuus
  • Lämpöeristys
Hinta

Kiinteistön hinta: 419 750 €

Hinta päällä neliömetriä: 2875 €

Sijainti

Sofia, Manastirski livadi

Tilastot
  • 38näkymät
  • 0säästää
Ilmoitus on päivitetty 13 toukokuu 2024
Ota yhteyttä myyjään
089XXX... (näytä)
Agentti
Antoaneta Angelova
0896716792

INVEST PROPARTIS
Sofia ul. 6-ti Septemvri 20 A
Myytävänä 2 makuuhuonetta в Sofia, Manastirski livadi
419 750 €
146 neliömetriä6 Tiili, 2019