Myytävänä  3+ makuuhuone Plovdiv , Vastanitšeski , 252 neliömetriä | 39435879
Myytävänä 3+ makuuhuone
Plovdiv, Vastanitšeski
191 600
ALV sisältyy hintaan
252 neliömetriä1 Tiili
Centralvarme: -Gas: -
Fjerne
Ejendomsbeskrivelse:
Оферта 58432: ЛУКСОЗНА СГРАДА малка новоизградена кооперация, отличаваща се с различна архитектура и много зелени площи.

АПАРТАМЕНТИ- чудесни двустайни и тристайни жилища с добри размери на стаите, мансарди с панорамни гледки и тераси към Родопите възможност за обединяване на няколко апартамента, в зависимост от нуждите на купувача!!! Апартаментът се състои от страхотна югоизточна дневна 32 кв.м., три самостоятелни спални: родителска 14 м2, две детски, две санитарни помещения с прозорци, широко входно антре с място за гардероб и перално, чудесна веранда и прекрасен двор!!! Към апартамента има прилежаща изба!

ЛОКАЦИЯ: Намира се на тиха уличка с много зеленина. Един от най-търсените и спокойни райони в града, изградена нова инфраструктура, в най- разрастващата се част на Пловдив!

НАЧИН НА ЗАВЪРШВАНЕ: Луксозни общи части, стени декоративна мазилка, под гранит, осветление с фотоклетки, безшумен асансьор, хидро и топлоизолации, немска дограма, нискоемисионно - всесезонно стъкло 'Кемпер', блиндирани входни врати, иновативен електрически асансьор, луксозно завършване на стълбищната клетка с естествен камък! Европейски стандарти при технологията и качеството на строителство, тухла 'Wienerberger', 10см стиропор, изолация с мазилка 'Вебер'!

ЗА СТРОИТЕЛЯ: Над 15 години опит и множество успешни проекта!

ЕКСТРИ: Голям подземен паркинг с топла връзка към сградата - свободни единични и двойни паркоместа. За развлечение на живущите в комплекса се намират детска площадка, стрийт фитнес и богато озеленен парк. Модерно оборудвана фитнес зала, уютна кафетерия, приятна зона за отдих и детски площадки. За допълнителен комфорт на живущите в жилищната сграда във всяка от секциите са предвидени специални помещения за детски колички и велосипеди. Денонощно видеонаблюдение, обхващащo целия периметър на жилищната сграда. За живущите в жилищната сграда е осигурено професионално управление и поддръжка на общите части от висококвалифицирани специалисти. ВИЖТЕ ОЩЕ ИЗГОДНИ ОФЕРТИ НА https://www.kondorimoti.com/ С ЕЖЕДНЕВНА АКТУАЛИЗАЦИЯ!
Pris

Ejendomspris: 191 600 €

Pris päällä neliömetriä: 760,317 €

Beliggenhed

Plovdiv, Vastanitšeski

Statistikker
  • 109visninger
  • 0sparer
Annoncen er opdateret d 11 huhtikuu 2024
Kontakt sælger
089XXX... (at vise)
Agent
Kondor Imoti
0897777032

KONDOR - NEDVIŽIMI IMOTI
Plovdiv ul.Petko D.Petkov 23,et.4 /do TTs Grand/
Myytävänä 3+ makuuhuone в Plovdiv, Vastanitšeski
191 600 €
252 neliömetriä1 Tiili