Vuokrattavana  Studio Blagoevgradin alue , Bansko , 35 neliömetriä | 74386878
Vuokrattavana Studio
TOP
Blagoevgradin alue, Bansko Δείτε στον χάρτη
395
ALV sisältyy hintaan
35 neliömetriä3
Κεντρική θέρμανση: EIΑέριο: EI
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 482 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 84467.

Отговорен брокер: Гергана Сотирова

Предлагаме на вашето внимание прекрасно и напълно реновирано студио за дългосрочен наем в жилищен комплекс, разполагащ със сауна, парна баня, джакузи, фитнес и басейн. Комплексът се намира на минути пешеходно разстояние от центъра на града и предлага на своите гости уют, тишина и спокойствие.

Имотът (обща площ - 35.84 м2, чиста площ - 28.97 м2 плюс общи части - 6.87 м2) се намира на 3/5 етаж и се предлага готов за нанасяне, с изцяло ново обзавеждане. Отоплението е с инверторен климатик с висок енергиен клас А+++. За удобство на наемателите са подсигурени пералня със сушилня, съдомиялна машина, вградена фурна с котлони, кафе машина, микровълнова, електрическа кана за вода, трапезна маса с два стола, удобна маса със столове на балкона, смарт телевизор, нова спалня с размери 160/200, лаптоп маса, нощни шкафчета и гардероб.

В цената на наема са включени интернет, телевизия, вода и безплатно ползване на басейна и фитнеса. Срещу допълнително заплащане може да ползвате и прекрасната парна баня, джакузи и масажи.

4-звездният апартаментен комплекс Alpine Lodge предлага отлични условия за вашата пълноценна почивка, с живописна и тиха локация, в комбинация с лесен достъп до всички съвременни градски удобства и ски съоръжения.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.
...
Χαρακτηριστικά:
  • Kalustettu
  • Hissi
  • Luksus
  • Ilmastointi
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 395 €

Τιμή päällä neliömetriä: 11,286 €

Τοποθεσία

Blagoevgradin alue, Bansko

Στατιστική
  • 46προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 13 toukokuu 2024
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Gergana Sotirova
0882 817 482

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Vuokrattavana Studio в Blagoevgradin alue, Bansko
395 €
35 neliömetriä3