Myytävänä  1 makuuhuone Plovdiv , Trakija , 64 neliömetriä | 78376686
Myytävänä 1 makuuhuone
Plovdiv, Trakija
81 999
ALV sisältyy hintaan
64 neliömetriä5 Tiili, 2024
Centralne ogrzewanie: -Gaz: -
Usunąć
Opis nieruchomości:
(ОФЕРТА-7735)
НОВА ЛУКСОЗНА СГРАДА ПРЕД АКТ 16!!! СРЕДЕН ЕТАЖ!!! ОПЦИЯ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ГАРАЖ НА ДОПЪЛНИТЕЛНА ЦЕНА!!! 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ ЗА ВАШЕ УДОБСТВО!!! АРМАДА ИМОТИ предлага на Вашето внимание чудесен двустаен апартамент в нова сграда в квартал Тракия. Жилището, което Ви предлагаме е разположено на среден етаж, с югозападно изложение и се състои от всекидневна с трапезария и кухненски кът, отделна спалня, баня с тоалетна, килер, входно антре и тераса. Имотът ще бъде издаден на шпакловка и циментова замазка, като ще бъдат поставени и вътрешни интериорни врати, което ще Ви улесни в процеса на довършване на мечтания дом. Апартаментът е отличен както за първо самостоятелно жилище, така и за инвестиция с цел отдаване под наем. Предлага се опция за закупуване на гараж на допълнителна цена, като в него има разположена просторна изба (6 кв.м.), която ще Ви осигури достатъчно място за съхранение. Локацията ще Ви осигури всичко необходимо в непосредствена близост!
За повече информация или оглед се обадете на посочените телефони!

Работейки с нас, Вие получавате банково кредитиране при преференциални условия и цялостна юридическа проверка на имотите, които предлагаме.

Ние се стараем да осигурим пълна и завършена услуга на клиентите си, поради което си партнираме с едни от водещите фирми в интериорния дизайн, ремонтните и транспортни дейности, почисването и обзавеждането, както и доказали се архитекти, геодезисти и конструктори, заедно с които можем да превърнем всяка ваша идея в реалност! Разгледайте пълния ни списък от оферти на www.armadaimoti.bg
Cena

Cena nieruchomości: 81 999 €

Cena päällä neliömetriä: 1281,234 €

Lokalizacja

Plovdiv, Trakija

Statystyka
  • 34wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie ukazało się na 16 huhtikuu 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
089XXX... (pokazywać)
Agent
Teodora Bahtševanska
0893032406

ARMADA IMOTI
Plovdiv gr. Plovdiv bul. Osvoboždenie 32, etaž 8, ofis 32
Myytävänä 1 makuuhuone в Plovdiv, Trakija
81 999 €
64 neliömetriä5 Tiili, 2024