Myytävänä  3 makuuhuonetta Burgasin alue , Pomorie , 134 neliömetriä | 89261186
Myytävänä 3 makuuhuonetta
Burgasin alue, Pomorie Δείτε στον χάρτη
125 000
134 neliömetriä5 Tiili, 2012
Κεντρική θέρμανση: EIΑέριο: EI
Αφαιρώ
Περιγραφή ακινήτου:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 478 или 02 425 68 40 и цитирайте референтния номер на имота: Snb 43215.

Отговорен брокер: Стилиян Георгиев

Едно от новите ни атрактивни предложения е за четиристайно ново жилище (2012), намиращо се в луксозния затворен комплекс Блу Бей Палас в Поморие, в близост до Сънсет Ризорт . Самият комплекс е на първа линия, с басейн с красив дневен бар до него. Непосредствено до басейна има и малка гора с прекрасна зеленина и кът за спортуващи.

Апартаментът (134.98 кв.м.) се намира на пети последен етаж и се състои от дневна с кухненски бокс и трапезария, три отделни спални, две бани с тоалетна, два балкона. От страната на дневната има тераса с панорамна гледка към басейна и морето. В дневната са обособени различните кътове кухненски бокс, трапезарията с маса и четири стола и дневния кът с удобни дивани, ниска маса и малък скрин с телевизор. Спалните са напълно обзаведени със спални комплекти. Баните с тоалетна отново са напълно обзаведени и оборудвани с всички необходими уреди и аксесоари. Собствениците на това прекрасно жилище ще се радват на всички удобства, осигурени за тях.

За покупка на този апартамент е възможна разсрочка в срок от 3 години.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Χαρακτηριστικά:
  • Hissi
  • Turvallisuus
  • Kalustettu
Τιμή

Τιμή ακινήτου: 125 000 €

Τιμή päällä neliömetriä: 932,836 €

Τοποθεσία

Burgasin alue, Pomorie

Στατιστική
  • 163προβολές
  • 0σώζει
Η αγγελία έχει ενημερωθεί στις 21 elokuu 2020
Επικοινωνία με τον πωλητή
088XXX... (προβολή)
Μέσο
Stilijan Georgiev
0882 817 478

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Myytävänä 3 makuuhuonetta в Burgasin alue, Pomorie
125 000 €
134 neliömetriä5 Tiili, 2012