À vendre  2 chambres Sofia , Strelbichte , 98 m² | 27573509
À vendre 2 chambres
TOP
Sofia, Strelbichte Vedi sulla mappa
188 000
La TVA est incluse
98 m²1er Panneau, 1985
Riscaldamento centralizzato: OUIGas: NON
Rimuovere
Descrizione della proprietà:
Агенция SUPRIMMO: www.suprimmo.bg
Представяме ексклузивно на Вашето внимание, просторен апартамент намиращ се на метри от входа на ,,Южен парк'. Предпочитан район в сърцето на София, отличаващ се с развита инфраструктура, множество магазини и големи междублокови пространства.

Жилището е с площ от 98кв.м. и се състои от: Входно антре с голям гардероб, дневна с южно изложение и тераса към нея, южна спалня преходна от дневната, която може да бъде преустроена и с вход откъм антрето при желание, втора просторна спалня, кухня с излаз към втора тераса, баня и тоалетна.

Имотът е за освежителен ремонт, но е абсолютно годен за живеене и в момента. Сградата е панелно строителство от средата на 80-те години. Общите части са добре поддържани и със сменени дограма и прозорци. Отоплението е на ТЕЦ. Подовете са паркет с изключение на едната спалня, където е ламиниран паркет и коридора. Към апартамента има и мазе 4кв.м.
На територията в близост до блока се намират хипермаркети, малки и големи търговски обекти, медицински център, банки, училища, детска градина и спирки на градски транспорт.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще угово ри удобно за Вас време.

Търсите подходящия за Вас имот?

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях свържете се с нас.

Допълнителни услуги

Като ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: Kbs 113482
Тел: 0988 170 846 , 02 454 12 60
Отговорен брокер:Радослав Борисов
Caratteristiche:
  • Ascenseur
  • Avec un parking
  • connexion Internet
Prezzo

Prezzo della proprietà: 188 000 €

Prezzo sur m²: 1918,367 €

Posizione

Sofia, Strelbichte

Statistiche
  • 443visualizzazioni
  • 0salva
L'annuncio è stato aggiornato il 16 mai 2024
Contatta il venditore
098XXX... (spettacolo)
Agente
Radoslav Borisov
0988 170 846

SOuPRIMMO - GLAVEN OFIS
Sofia gr. Sofiya, oul. Yakoubitsa 19, et. 5
À vendre 2 chambres в Sofia, Strelbichte
188 000 €
98 m²1er Panneau, 1985