À vendre  2 chambres région de Dobritch , Kavarna , 146 m² | 29070516
À vendre 2 chambres
région de Dobritch, Kavarna Ver en el mapa
149 000
146 m²1er Brique
Calefacción central: NONGas: NON
Eliminar
Descripción de propiedad:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 467 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 30746.

Отговорен брокер: Калин Чернев

BULGARIAN PROPERTIES представя на вашето внимание този тристаен апартамент разположен Калиакрия Резорт на 55 км северно от Варна и на около 45 минути от Летище Варна. Наблизо са курортните градове на Балчик и Каварна също, а курорт Албена е само на 15 минути път с кола.

КАЛИАКРИЯ РЕЗОРТ

Комплексът е с южно изложение и се намира в сърцето на така наречената Българска голф ривиера и може да се похвали с едни от най-хубавите гледки в района. Апартаментите гледат към зелените площи на ново голф-игрище с 18 дупки проектирано от Гари Плейър (което в момента се строи) и залива Каварна, който се простира от нос Калиакрия до Албена и Златни пясъци. Второто голф игрище на Гари Плейър (на 3 км) вече е открито, а третото голф игрище в района (проектирано от Иън Уснам), също е завършено.

Проектирана от Густаво Клостер, испански архитект, известен с луксозните си вили в Коста дел Сол и българските архитекти АДА и СТОАРХ, Калиакрия комбинира доказаната концепция от средиземноморския бряг с местния български архитектурен стил. Дървени беседки, огради от ковано желязо, цветна теракота и кремави цветове, сгради, разположени между калдъръмени пътеки, зелени градини и прекрасни водни елементи комбинират традиционните довършителни елементи с модерно усещане за пространство. Отделните апартаменти също са много просторни, с обширни тераси, с изглед към едно от голф игрищата и морето отвъд него.

ЕКСТРИ И УДОБСТВА

Апартаментите в комплекса са обзаведени с климатици, качествена двукамерна дограма, отлична топлоизолация, подове от естествен камък, бани с подово отопление, джакузи (в по-големите апартаменти), кухненски шкафове, мраморни камини (с изключение на някои от по-малките апартаменти), сателитна телевизия, DVD, интернет, открити басейни с мокър бар, барове и ресторанти, Totally Romantic Bar , магазин, озеленени градини, зона за фитнес/сауна/масаж/процедури, конферентни зали, детски клуб, детска площадка, пълно управление на имотите.
В района има: СПА център, тенис кортове, ветроходство, гмуркане, голф, лов и др.

АПАРТАМЕНТЪТ

Този тристаен апартамент има площ от 146.12 кв.м и се състои от антре, дневна с кухня, две спални, две бани с тоалетна (и двете оборудвани с вани), камина и тераса. Предлага се за продажба напълно обзаведен и с вградена кухня, обзаведени спални, както и ...
Características:
  • connexion Internet
  • Sécurité
  • Meublé
Precio

Precio de la propiedad: 149 000 €

Precio sur m²: 1020,548 €

Ubicación

région de Dobritch, Kavarna

Estadísticas
  • 145puntos de vista
  • 0ahorra
El anuncio fue publicado el 27 septembre 2022
Contacte al vendedor
088XXX... (espectáculo)
Agente
Kalin Tchernev
0882 817 467

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, oul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
À vendre 2 chambres в région de Dobritch, Kavarna
149 000 €
146 m²1er Brique