À vendre  1 chambre Varna , k.k. Sv.Sv. Konstantin i Elena , 80 m² | 51044023
À vendre 1 chambre
Varna, k.k. Sv.Sv. Konstantin i Elena
176 000
La TVA est incluse
80 m²3ème Brique, 2023
Chauffage central: NONGaz: -
Retirer
Description de la propriété :
ЕРА Вива продава двустаен апартамент в затворен комплекс с акт 16 в местност Долна Трака, гр. Варна. Имотът е с площ от 80 кв.м. и се състои от входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон. Апартаментът е със западно изложение. Предлага се напълно и луксозно обзаведен и оборудван.

Комплексът разполага с 2000 кв.м. паркова зона, детска градина и хранителен магазин. За удобство на бъдещите собственици е монтиран асансьор. Водата в комплекса ще е филтрирана до 100 микрона по италианска технология на ЕУРОАКУЕ. Постоянно витализиране на водата с швейцарската технология Аква KАТ. В комплекса е осигурен професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба /жива охрана/ и видео наблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на системите и инсталациите.

Районът се отличава с чист въздух, тиха и спокойна атмосфера и изключително бърза и лесна достъпност до центъра на града /само на 10 минути с автомобил/. Комплексът е разположен на 7 км. от центъра на гр. Варна, между кв. Виница и красивия курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена . В непосредствена близост се намира спирка на градския транспорт.

ЕРА Вива е лицензиран кредитен посредник и предлага безплатна консултация на своите клиенти! Имотът е подходящ, както за живеене, така и за инвестиция!

Оферта 1008866
Caractéristiques:
  • Avec un passage
  • Ascenseur
  • Meublé
Prix

Prix de l'immobilier: 176 000 €

Prix sur m²: 2200 €

Emplacement

Varna, k.k. Sv.Sv. Konstantin i Elena

Statistiques
  • 45vues
  • 0enregistre
L'annonce a été mise à jour le 27 mai 2024
Contacter le vendeur
089XXX... (montrer)

ERA VIVA
Varna kv. Levski, oul. 'Dimitar Ikonomov' 17
À vendre 1 chambre в Varna, k.k. Sv.Sv. Konstantin i Elena
176 000 €
80 m²3ème Brique, 2023