À vendre  1 chambre région de Dobritch , Baltchik , 63 m² | 51386304
À vendre 1 chambre
région de Dobritch, Baltchik Zobacz na mapie
55 000
63 m²2ème Brique, 2006
Centralne ogrzewanie: NONGaz: NON
Usunąć
Opis nieruchomości:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 471 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 82036.

Отговорен брокер: Красен Захариев

Двустаен апартамент на шпакловка и замазка в тухлена сграда с Акт 16 в Стария град на Балчик, близо до централните градски удобства и морето. Имотът е подходящ за постоянно живеене или отдаване под наем като допълнителна инвестиция. В града са разположени Ботаническата градина, Архитектурно парков комплекс Двореца . Златистите плажове на Албена са само на 10 минути път с кола, на няколко километра от три голф игрища и резервата Тузлата - известен като център за калолечение и балнеология, на 45 км от летище Варна.

Апартаментът (обща площ 72.66 кв.м., чиста площ 63 кв.м.) е разположен на 2/4 етаж, с изложение север/запад, частична гледка към морето и следното разпределение:
Коридор
Дневна с трапезария и кухненски бокс
Спалня
Баня с тоалетна заедно
Килер
Две тераси към всяка от стаите

Жилището се издава на шпакловка и замазка. Отоплението е с електричество.

Балчик е малък очарователен крайморски курортен град, разположен в северния черноморски район. Тук има пристанище за средни по големина пасажерски и търговски кораби. Комбинацията от романтични стръмни улички и красотата на морето го правят предпочитано място за лятна ваканция. Дълго време Балчик е известен като "Белия Град" поради цвета на варовиковите скали, обграждащи града. Едно от най-известните места е Ботаническата Градина, която съхранява повече от 3 000 вида растения на втората по значимост колекция в Европа.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и ...
Cechy:
  • connexion Internet
Cena

Cena nieruchomości: 55 000 €

Cena sur m²: 873,016 €

Lokalizacja

région de Dobritch, Baltchik

Statystyka
  • 248wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie ukazało się na 23 juin 2023
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)
Agent
Krasen Zahariev
0882 817 471

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, oul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
À vendre 1 chambre в région de Dobritch, Baltchik
55 000 €
63 m²2ème Brique, 2006