A louer  2 chambres Varna , Tsentar , 100 m² | 51608937
A louer 2 chambres
Varna, Tsentar See on the map
700
100 m²-
Central Heating: NONGas: NON
Remove
Property Description:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 469 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 78095.

Отговорен брокер: Калина Иванова

Предлагаме под наем апартамент с две спални в района на Операта, на пешеходно разстояние от Катедралата, Градска болница, Централна поща, Колхозен пазар, множество ресторанти и кафенета в топ центъа на морската столица Варна.

Апартаментът (чиста площ 100 кв.м.) се намира на втори етаж в тухлена сграда (2007 година) и е обзаведен с нови мебели. Състои от:
Хол (35 кв.м.) с разтегателна гарнитура, която става спалня, трапезария с кухня, която е напълно оборудвана (хладилник, вградена фурна с керамичен плот, аспиратор, микровълнова, тостер, кафемашина, термокана, посуда, пералня, миялна машина;
2 спални първата (14 кв.м) - обзаведена със спалня, трикрилен гардероб, ракла и две нощни шкафчета, втората (12кв.м.) - с две легла във вид на спалня или разделени, ракла;
Баня и тоалетна в две отделни помещения;
2 тераси.

Във всички стаи има климатици, LED телевизори, кабелна телевизия и интернет. Сградата е с контролиран достъп, асансьор и добре поддържани общи части.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Features:
  • Meublé
  • Ascenseur
  • connexion Internet
  • Climatisation
Price

Property price: 700 €

Price sur m²: 7 €

Location

Varna, Tsentar

Statistics
  • 138views
  • 0saves
The ad was published on 28 septembre 2023
Contact seller
088XXX... (show)
Agent
Kalina Ivanova
0882 817 469

BALGERIAN PROPERTIS VARNA
Varna gr. Varna, boul. Vladislav Varnentchik 110, et. 2, ofis 4
A louer 2 chambres в Varna, Tsentar
700 €
100 m²-