À vendre  1 chambre Sofia , Stoudentski grad , 69 m² | 56464608
À vendre 1 chambre
Sofia, Stoudentski grad
106 138
69 m²Rez-de-chaussée Brique
Centrale verwarming: -Gas: OUI
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА! Ново строителство! БЕЗ КОМИСИОН!
Смарт Инвестор предлага за продажба двустаен апартамент със следното разпределение: 1 спалня, хол с кухненски бокс, 1 баня. Към апартамента има двор.
Многофамилната жилищна сграда е разположена в район Студентски. В непосредствена близост до новострояща се детска градина и на 400 м. от арката на НСА. Сградата има общо 176 едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, 42 гаража и 23 паркоместа. Разполага с партерни апартаменти със собствени веранди и озеленено дворно пространство.
Гарантираме висока степен на топлоизолация на всички стени, тавани и покривни тераси. Хидроизолация на подземно ниво и покриви. Осигурено отопление с разпределителни кутии и разводки за монтаж на отоплителни тела и климатици. Изграждане на соларни инсталации с цел минимизиране на експлоатационни разходи на сградите.
Сградата е с богато озеленено пространство, с алеи за разходка и обезопасени места за детски игри. Работим по най-високите стандарти на строителството, което стриктно изпълняваме само с качествени материали. Фасадите ще бъдат облицовани с каменна вата, окачена фасада и минерална мазилка. Висок клас немска дограма.
Начало на строителството май 2023г.
Смарт Инвестор предлага НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО съдействие и консултация за осигуряване на ипотечен и/или потребителски кредит от професионален лицензиран кредитен консултант, работещ с всички водещи банки в България! НАЙ-ДОБРИ УСЛОВИЯ, според Вашите възможности и желание!
Functies:
  • Avec un garage
  • Avec un parking
Prijs

Vastgoedprijs: 106 138 €

Prijs sur m²: 1538,232 €

Plaats

Sofia, Stoudentski grad

Statistieken
  • 49keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 27 avril 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
SMART INVESTOR
0876003007

SMART INVESTOR
Sofia kv. Lozenets, boul. Tcherni Vrah 33E et.2, ofis 2
À vendre 1 chambre в Sofia, Stoudentski grad
106 138 €
69 m²Rez-de-chaussée Brique