À vendre  Studio région Blagoevgrad , Bansko , 37 m² | 58204864
À vendre Studio
région Blagoevgrad, Bansko Zobacz na mapie
35 500
La TVA est incluse
37 m²5ème Brique, 2009
Centralne ogrzewanie: NONGaz: OUI
Usunąć
Opis nieruchomości:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 482 или 02 425 68 23 и цитирайте референтния номер на имота: Bns 84150.

Отговорен брокер: Гергана Сотирова

Предлагаме на вашето внимание прекрасно, напълно обзаведено, бюджетно студио. Имотът се намира в затворен комплекс Панорама, с източно изложение и прекрасна гледка към планината .

Жилището е разположено на пети етаж с площ 37.50 м2 (чиста площ: 29.7 м2 плюс общи части: 7.80 м2) разпределена между:
преддверие;
баня с тоалетна с душ кабина, бойлер, мивка и огледало;
кухненски кът, който е напълно оборудван с хладилник, котлони, абсорбатор, микровълнова, мивка и кухненски шкафове, трапезна маса с два стола;
зона за спане с две единични легла, тв шкаф с телевизор, гардероб;
просторен балкон.

Имотът е подходящ както за целогодишно живеене така и за ваканционно ползване или отдаване под наем.

Предстои отварянето на спа центъра, което ще направи комплекса още по-атрактивен поради непосредствената му близост до ски лифта и прекрасната гледка.

Като цяло това студио е чудесна инвестиция за всеки, който търси уютно убежище в планинска среда. Със своето удобно местоположение, отлично състояние и близост до удобства този имот със сигурност ще се хареса на тези, които търсят удобно и практично място в популярен ски курортен град.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
...
Cechy:
  • Ascenseur
  • Meublé
Cena

Cena nieruchomości: 35 500 €

Cena sur m²: 959,459 €

Lokalizacja

région Blagoevgrad, Bansko

Statystyka
  • 31wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie zostało zaktualizowane 16 mai 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
088XXX... (pokazywać)
Agent
Gergana Sotirova
0882 817 482

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, oul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
À vendre Studio в région Blagoevgrad, Bansko
35 500 €
37 m²5ème Brique, 2009