À vendre  3 chambres Sofia , Levski , 224 m² | 69696925
5 obrázky

À vendre 3 chambres

Sofia, Levski location4Viz na mapě
293 316
La TVA est incluse
224 m²5ème Brique
Ústřední topení: -Plyn: -
Popis nemovitosti:
BULGARIA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY представя на Вашето внимание четиристаен апартамент в  нов комплекс, който ще бъде изграден в непосредствена близост до Ботевградско шосе и ново-формиращия се съвременен и модерен район в кв. Левски започва да се изгражда през месец Август 2024 г.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Чиста площ: 112.08 кв.м.

С общи части: 224.26 кв.м. с общи части ( 94,00 м2 тераса) 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Преградните стени в сградите ще бъдат изградени с керамичните тела Porotherm на австрийския концерн Wienerberger. 
Дограма: седемкамерен PVC профил на водещия немски производител REHAU. 
Остъкляването ще бъде с нискоемисионни стъкла в троен стъклопакет с топли дистанционери в камерите за минимализиране на топлинните загуби. Външните входни врати на сградата ще бъдат изпълнени с алуминиев профил и ще бъдат свързани към определените системи за контрол на достъпа.
Хидроизолации: KÖSTER BAUCHEMIE. Изпълнението на хидроизолационните работи е от изключителна важност за качеството на строежа, поради което тяхното полагане и съхранение по време на строителството се ползва със завишен инвеститорски контрол. 
Топлоизолации: Фасадните решения на сградите ще бъдат проектирани и изпълнени с топлоизолационните системи на  австрийския концерн BAUMIT, с минимална дебелина на топлоизолацията от 10 см.. Между отопляеми и неотопляеми помещения ще бъде положена/монтирана допълнителна топлоизолация. Всички специфични детайли ще бъдат подробно разработени към проектната документация на обекта. 
Звукоизолации: За сградите се предвижда полагането на звукоизолация срещу ударен шум върху подовите конструкции над жилищни помещения, както и звукоизолация от въздушен шум между отделни имотни единици на определени с проектните решения места. 
Отопление: Отоплението е решено на електричество. До средата на месец декември 2023г. собствениците могат да заявят допълнителното изграждане на индивидуално подово отопление и охлаждане чрез подови / стенни конвектори, захранвани от индивидуална термопомпа. Използването на електроенергията за отопление в комбинация с изключително икономичната инсталация на термопомпите ще сведе експлоатационните разходи на недвижимите имоти до минимум.
Охлаждане: Охлаждането на имотите е решено чрез индивидуални климатици или термопомпи, като за външните тела са осигурени конкретни места в обема на сградата.
Контрол на достъпа: В сграда ДИАГОНАЛИ ще бъде изградена цялостна високотехнологична система за регламентиране и контрол на достъпа. 
Озеленяване: Основната концепция за всички сгради и реализирани имоти на инвеститора е богатото декоративно озеленяване на вътрешните дворни пространства,  решението им като пешеходни зони и задължителното отделяне на автомобилни и пешеходни пътища, с което се постига максимален комфорт.

ПРЕДИМСТВА НА ИМОТА:

Проектираните апартаменти са от едностайни до изключителни четиристайни апартаменти на последните етажи, разкриващи красива гледка от просторните тераси.
Предлагат се гаражи, парко места и няколко търговски обекта.
При проектирането на сградите се набляга на функционалните решения и богато озеленените вътрешни и външни пространства. 

ЛОКАЦИЯ НА ИМОТА:

Жилищните сграда са ситуирани на изключително комуникативно място и в непосредствена близост до бъдеща спирка на метрото, супермаркети и детска градина. Достъпа до центъра е само на 10 мин. С кола по един от хубавите булеварди в София.

Цената на имота е с включено ДДС.

1,600.00 €/ кв.м. с ДДС.

Ref 7176
Funkce:
  • Ascenseur
À vendre  3 chambres Sofia , Levski , 224 m² | 69696925 - image [2]
À vendre  3 chambres Sofia , Levski , 224 m² | 69696925 - image [3]
À vendre  3 chambres Sofia , Levski , 224 m² | 69696925 - image [4]
À vendre  3 chambres Sofia , Levski , 224 m² | 69696925 - image [5]Viz dále 1 obrázky
Cena

Cena nemovitosti: 293 316 €

Cena sur m²: 1309,446 €

Přihlaste se k odběru upozornění na změnu ceny
Umístění

Sofia, Levski

Statistika
  • 50pohledy
  • 0šetří
Inzerát byl zveřejněn dne 8 juillet 2024
Kontaktovat prodejce
02/XXX... (ukázat)

BALGARIYa SOTBIS INTERNEChANAL RIALTI
Sofia oul. Moskovska 29A, Sofiya
À vendre 3 chambres в Sofia, Levski
293 316 €
224 m²5ème Brique
call202/9632460