Kiadó  Stúdió Sofia , Centar , 30 négyzetméter | 17735024
Kiadó Stúdió
Sofia, Centar
285
Az áfát tartalmazza
30 négyzetméter1
ТЕЦ: IGENГаз: -
Премахни
Описание на имота:
Акордънс България отдава под наем прекрасен обзаведен светъл едностаен апартамент тип студио в Център в близост до Руски Паметник и бул. Тотлебен. Намира се на много комуникативно място в близост до ВМА , Еконт, вериги хранителни магазини, фитнес ценър, детски градини, училища и множество спирки на градски транспорт и метростанция Медицински Университет. Нисък разход поддръжка общи части. Апартамента е изцяло южен, топъл и много уютен. Разпределението на имота е следното: Спалня с кухненски бокс и санитарно помещение. Общите части са подържани. Апартамента гледа и има излаз към вътрешен двор.

Апартамета е подходящ за сам човек или двойка. Без домашни любимци.

Може да се използва и за офис.
Цената на имота е 550лв.

Оглед на имота можем да организираме в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер.

Местоположение: Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани в страницата!

Допълнителни услуги с нас можете не само да наемете/отдадете или купите/продадете имот, но и да ви предложим редица допълнителни услуги.

Можем да се възползвате от застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, юридически и счетоводни услуги, съдействие за ипотечен или потребителски кредит при най-изгодни условия за вас, оценка на вашият имот и др. Свържете се с нас и вземете безплатна консултация със сертифициран експерт недвижими имоти. Очакваме ви.
Особености:
  • Berendezett
  • Biztonság
  • Kábelezés
Цена

Цена на имота: 285 €

Цена tovább négyzetméter: 9,5 €

Локация

Sofia, Centar

Статистика
  • 69разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 27 május 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)
Брокер
Magdalena Bratanova
0899 45 49 99

AKORDANS
Sofia gr. Sofija, ul. Tri Usi 6A, Ofis 16A
Kiadó Stúdió в Sofia, Centar
285 €
30 négyzetméter1