Eladó  2 hálószobás Ruse , Zdravec Iztok , 124 négyzetméter | 26675738
Eladó 2 hálószobás
Ruse, Zdravec Iztok
103 750
Az áfát tartalmazza
124 négyzetméter4 Tégla, 2025
Centralne ogrzewanie: NEMGaz: -
Usunąć
Opis nieruchomości:
Представяме ви тристаен апартамент в новорекоструираща се сграда от смесен тип, жилищна и бизнес част. Етап на строителство-груб строеж, следва цялостно преустройство. Сградата се намира в един от най-предпочитаните райони за живеене в Русе ,кв. Здравец-Изток.
В близост може да намерите всичко необходимо за комфортен начин на живот: детски градини и училища, аптеки, бензиностанции, медицински центрове,спортни обекти и хипермаркети .
Проектът е съобразен с изискванията на най-съвременните стандарти и иновативни технологии за енергийна ефективност, което осигурява на обитателите минимални разходи на енергия. Предвидено е изграждане на фотоволтаична система ,част от енергията ще се използва за нуждите на етажната собственост, като това ще доведе до намаляване на разходите на общите части, резервоари за дъждовна и кондензна вода, която ще се използва за напояване на озеленяването на сградата . Зелените площи са по индивидуален ландшафтен проект.
Сградата предлага собствен двор с паркоместа и контрол на достъпа, важно за сигурността и удобството на живущите. Всички жилища ще предлагат тераси с естествени вертикални градини или лоджии.
Общите части ще придобият луксозни и просторни асансьори , Контролиран достъп ,чип система на всички входни точки, монтирано окабеляване за видеонаблюдение и домофонна система с вградена камера. Ще бъде подсигурен достъп за хора с увреждания и детски колички.
Вентилируема фасада от 10 см каширана каменно-минерална вата с пародифузна и ветрозащитна мембрана ,ESP изолации ,ефектно външно фасадно осветление и PVC дограма .

Оферта 3801161
Cechy:
  • Építés alatt
  • Egy átjáróval
  • Emel
Cena

Cena nieruchomości: 103 750 €

Cena tovább négyzetméter: 836,694 €

Lokalizacja

Ruse, Zdravec Iztok

Statystyka
  • 17wyświetlenia
  • 0oszczędza
Ogłoszenie zostało zaktualizowane 23 április 2024
Skontaktuj się ze sprzedawcą
089XXX... (pokazywać)

ERA IMOTI NADEZsDA
Ruse ul.'Duhovno Vazrazsdane' 21
Eladó 2 hálószobás в Ruse, Zdravec Iztok
103 750 €
124 négyzetméter4 Tégla, 2025