Kiadó  1 hálószoba Sofia , Zapaden park , 67 négyzetméter | 52908085
Kiadó 1 hálószoba
Sofia, Zapaden park
800 BGN
ÁFA nem kerül felszámításra
67 négyzetméter1
Центральне опалення: Helyi fűtésгаз: -
видалити
Опис нерухомості:
Предлагаме под наем двустаен апартамент с площ от 67 кв.м, разположен в квартал Западен парк. Апартаментът се намира на първи надпартерен етаж в панелен блок.

Жилището разполага с просторно разпределение, което включва хол, спалня, кухня, баня с тоалетна и балкон. Кухнята е след основен ремонт и е обзаведена с нови и модерни уреди, които предоставят удобство и комфорт. Останалата част от апартамента е с по-старо обзавеждане, но в добро състояние.

Наемната цена е 900 лв. на месец, като се изисква и депозит в размер на 900 лв. В цената на наема са ВКЛЮЧЕНИ КАБЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ И ИНТЕРНЕТ. Към апартамента има и мазе, което влиза в цената и разбира се, осигурява допълнително място за съхранение.

Апартаментът е в близост до удобен градски транспорт, училища, магазини и паркове, което го прави подходящ за млади семейства, двойки или работещи професионалисти. Не пропускайте възможността да наемете това уютно жилище в един от предпочитаните квартали на града!

Агенцията осигурява безплатна юридическа консултация на всички свои клиенти, както и съдействие при необходимост от ипотечен кредит.
За повече информация моля свържете се с нас на посочените контакти.
Водещ брокер: Александър Павлов
ID 9015
Ціна

Ціна нерухомості: 800 BGN

Ціна tovább négyzetméter: 11,94 BGN

Місцезнаходження

Sofia, Zapaden park

Статистика
  • 12погляди
  • 0зберігає
Оголошення опубліковано на 29 május 2024
Зв'язатися з продавцем
Агент
Aleksandar Pavlov
0896608305

RELARD ESTEJTS
Sofia Zs.k. Ovcsa Kupel , ul,'Ljubljana'34
Kiadó 1 hálószoba в Sofia, Zapaden park
800 BGN
67 négyzetméter1