Kiadó  1 hálószoba Burgas , Slavejkov , 69 négyzetméter | 59169199
Kiadó 1 hálószoba
TOP
Burgas, Slavejkov
380
Az áfát tartalmazza
69 négyzetméter5
Încălzire centrală: -Gaz: -
Elimina
Descrierea proprietății:
Предлагаме на вашето внимание нов двустаен апартамент под наем в квартал Славейков на град Бургас.. В непосредствена близост до болница Сърце и мозък, ЛИДЛ, Домко, КАТ, автобусна спирка, детска градина и училища.
Жилището се намира в новопостроена жилищна сграда с асансьор на четвърти последен жилищен етаж. Състои се от коридор, дневна с трапезария и напълно оборудван кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и две тераси. Дневната разполага с удобен разтегателен диван, секция с телевизор, трапезна маса с четири стола. Кухнята е оборудвана с хладилник, печка с котлони, аспиратор, мивка и кухненски шкафове. Отоплението е предвидено с климатик. Спалнята представлява спален комплект, съдържащ спалня с нощни шкафчета, трикрилен гардероб и скрин. Банята е напълно оборудвана с всички необходими уреди и аксесоари, бойлер и пералня.
Изключително удобно и уютно жилище за целогодишно живеене. Отдава се дългосрочно с договор за минимум една година. В имота не се допускат домашни любимци. В наемната цена е включено и паркомясто в двора и сухо избено помещение. Депозит от два месечни наема при наемане на апартамента 1 500 лева
Caracteristici:
  • Berendezett
  • Parkolóhellyel
  • Emel
  • Légkondicionáló
Preț

Prețul proprietății: 380 €

Preț tovább négyzetméter: 5,507 €

Locație

Burgas, Slavejkov

Statistici
  • 48vederi
  • 0salvează
Anunțul a fost actualizat pe 27 május 2024
Contacteaza vanzatorul
088XXX... (spectacol)
Agent
Ahavni Elekcsijan
+359887388088

BALGERIAN ESTEJTS BURGAS OOD
Burgas ul. General Gurko 13, ofis 3
Kiadó 1 hálószoba в Burgas, Slavejkov
380 €
69 négyzetméter5