Eladó  2 hálószobás Sofia , Ovcsa kupel 2 , 66 négyzetméter | 59185487
Eladó 2 hálószobás
TOP
Sofia, Ovcsa kupel 2
150 000
ÁFA nem kerül felszámításra
66 négyzetméter1 Panel, 1988
Központi fűtés: IGENGáz: NEM
Távolítsa el
Az ingatlan leírása:
Ремонтиран, топъл, вътрешен, двустаен апартамент, преустроен на тристаен. Намира се в непосредствена близост до ул. Антонин Колар и бул. Президент Линкълн. В близост има детска градина, училище, здравно заведение, хипермаркет, метростанция. Сградата е панел от 1988г. Входът е отлично поддържан. Стените са освежени. Дограмата, входната врата и звънците са подменени с нови. Апартаментът е с източно и западно изложение. Състои се от просторна дневна с тераса, две спални, втора тераса, баня с тоалетна и коридор с ниша за гардероб. Има и мазе. Апартаментът е в много добро състояние. Настилките са с ламиниран паркет и гранитогрес. Стените са с латекс. Дограмата е подменена с PVC. Банята е с теракот и фаянс. Вертикалните щрангове и цялото ВИК в апартамента са подменени. Отоплението е с ТЕЦ.

С нас Вие получавате коректност и сигурност, в това число и юридическо обслужване на сделката от адвокат, който ще извърши за Вас всички необходими проверки и ще подготви всичко необходимо до изповядване на сделката.

Отделно от това, предлагаме и безплатна консултация с лицензиран кредитен посредник, който може да Ви консултира за най-добрите условия според Вашия профил като кредитоискател.
Jellemzők:
  • Emel
  • Parkolóval
  • Internet kapcsolat
  • Hozzáférés-szabályozás
Ár

Ingatlan ára: 150 000 €

Ár tovább négyzetméter: 2272,727 €

Elhelyezkedés

Sofia, Ovcsa kupel 2

Statisztika
  • 50nézetek
  • 0menti
A hirdetés frissítése megtörtént 8 május 2024
Kapcsolatfelvétel az eladóval
087XXX... (előadás)

DOMINO RIAL ESTEJT OOD
Sofia ul. Csiprovci 9
Eladó 2 hálószobás в Sofia, Ovcsa kupel 2
150 000 €
66 négyzetméter1 Panel, 1988