Eladó  Szálloda régió Kyustendil , Sapareva banja , 454 négyzetméter | 59566162
Eladó Szálloda
régió Kyustendil, Sapareva banja
750 000
454 négyzetméterFöldszint Tégla, 1998
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Home life Ви предлага имот подходящ за пансион за възрастни хора в гр. Сапарева баня за продажба. Имота е разположен в подножието на планината в непосредствена близост до Аква клуб 'Котвата' и парка на града, същевременно на пешеходно разстояние от центъра. Изцяло обзаведена и оборудвана къща с общо 6 стаи и 1 апартамент с Удостоверение за категоризация две звезди от 2020 г. Района е известен с минералните си извори и привлича целогодишно хиляди туристи, търсещи съчетание от природа и минерални извори. Мястото е и отправна точка към Седемте езера в Рила планина, а през зимния сезон има отлични възможности за практикуване на зимни спортове.
Къщата е след основен ремонт, има отопление на пелетен котел както и слънчеви панели за загряване на вода, климатици във всяка стая, барбекю в двора и детски кът.

Разпределение:

Сутерен: Вход към къщата, просторна дневна за гости, кухненски кът, рецепция /офис/, тоалетна, складови помещения, сервизно помещение.

Етаж първи: Две големи стаи със спалня и второ легло, баня с тоалетна и тараси, трета единична стая със спалня и баня и тоалетна, сервизно помещение

Етаж втори: Две големи стаи със спалня и второ легло, баня с тоалетна и тараси, трета единична стая със спалня и баня и тоалетна, сервизно помещение

Етаж трети: Самостоятелен апартамент с една спалня, дневна, баня и тоалетна, гардеробна.
Functies:
  • Berendezett
Prijs

Vastgoedprijs: 750 000 €

Prijs tovább négyzetméter: 1651,982 €

Plaats

régió Kyustendil, Sapareva banja

Statistieken
  • 80keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 12 szeptember 2023
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Ivanka Tomova
08774888048

HOUM LAJF
Sofia Sofija, bul. Vitosa 62 B
Eladó Szálloda в régió Kyustendil, Sapareva banja
750 000 €
454 négyzetméterFöldszint Tégla, 1998