Eladó  2 hálószobás Sofia , Sveta Troica , 65 négyzetméter | 69766331
Eladó 2 hálószobás
Sofia, Sveta Troica
159 900
ÁFA nem kerül felszámításra
65 négyzetméter1 Tégla, 2000
Központi fűtés: IGENGáz: -
Távolítsa el
Az ingatlan leírása:
Продава се просторен 3-стаен апартамент в един от най-предпочитаните и развити райони на София квартал Света Троица. Имотът се намира на стратегическо място, само на 3 минути пеша от Глобуса и на 5 минути от красивия парк Света Троица, предлагащ разнообразие от възможности за отдих и спорт.

Апартаментът е след основен ремонт, включващ напълно сменена дограма с висококачествени прозорци, осигуряващи отлична топло - и звукоизолация. Също така са инсталирани нови врати, допринасящи за модерния и елегантен вид на жилището. Подменени са ВиК инсталациите, както и електрическите инсталации, съобразени с всички съвременни стандарти за безопасност и енергийна ефективност.

Жилището се състои от просторна дневна, две светли и уютни спални, модерна кухня, оборудвана с всички необходими уреди, и стилна баня с тоалетна. Всекидневната разполага с излаз към балкон, откъдето се разкрива приятна гледка към околността.

Този апартамент е идеален избор за семейства, търсещи комфорт и уют в сърцето на града. С удобното си местоположение, в близост до училища, детски градини, магазини и транспортни връзки, имотът предлага всички необходими условия за съвременен градски живот. Не пропускайте възможността да станете собственик на този прекрасен 3-стаен апартамент в Света Троица!

За повече информация и огледи, свържете се с нас на посочените контакти:
Даниела Василева - 0878181071
Jellemzők:
  • Emel
  • Berendezett
  • Biztonsági kamerák
Ár

Ingatlan ára: 159 900 €

Ár tovább négyzetméter: 2460 €

Elhelyezkedés

Sofia, Sveta Troica

Statisztika
  • 33nézetek
  • 0menti
A hirdetés megjelent 20 június 2024
Kapcsolatfelvétel az eladóval
087XXX... (előadás)

AJaKS NEDVIZsIMI IMOTI
Sofia ulica Borovo 52 ,vh.G
Eladó 2 hálószobás в Sofia, Sveta Troica
159 900 €
65 négyzetméter1 Tégla, 2000