Kiadó  3 hálószobás Sofia , Vitosa , 290 négyzetméter | 85896322
Kiadó 3 hálószobás
TOP
Sofia, Vitosa Zie op de kaart
2500
Az áfát tartalmazza
290 négyzetméter4
Centrale verwarming: NEMGas: NEM
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Представяме мезонет с три спални под наем в комплекс Maxi, в кв. 'Витоша' на град София. Удобна локация на бул. 'Симеоновско шосе' в подножието на Витоша с директен достъп до Околовръстен път, на 20 минути път с автомобил от административния и бизнес център на града, както и на 15 минути от Летище София.

Имотът с обща площ от 290 кв.м е ситуиран на четвърти /последен/ етаж. Изложенията са юг, изток и запад.

Състои се от две нива:

първо ниво - антре, дневна с кухня и трапезария, където може да се насладите на красива гледка към планина Витоша и просторна тераса, която е оборудвана с тенти за повече комфорт в горещите летни дни. Кухненската част разполага с всички необходими електроуреди за домакинството - двоен хладилник с фризер и ледогенератор, индукционни котлони, фурна, аспиратор, миялна машина. За по-голямо удобство първото ниво разполага със собствен санитарен възел и дрешник;
второ ниво - три спални, всяка от които разполага със собствена баня със санитарен възел и дрешник. А в родителската баня е разположено джакузи, в което може да релаксирате след дълъг работен ден.

Апартаментът е оборудван още с пералня, сушилня и голям телевизор в дневната. Отоплението е решено с локално парно на газ, но жилището разполага и с камина за уютните зимни вечери и климатици за топлите летни дни.
Жилището е проектирано и обзаведено с мисъл за топъл семеен уют и комфорт на обитателите. Естествени материали, много светлина и подова настилка от 'шаги' мокет доближават обитателите максимално близо до природата.
Поради своето значение като център на социалния живот и място за общуване, холът е сърцето на дома. Камината и много мека мебел около нея създават условия за събиране на голямо семейство и много гости, където да се споделят истории, планове, да се трупат спомени или просто да се наслаждават на времето заедно.

Комплексът е от затворен тип с богата паркова среда с места за отдих и детски площадки, която предлага ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: SOF-119544
Тел: 0882 817 551, 02 425 69 12
Отговорен брокер:Ивета Тодорова
Functies:
  • Berendezett
  • Parkolóhellyel
  • Emel
  • Légkondicionáló
Prijs

Vastgoedprijs: 2500 €

Prijs tovább négyzetméter: 8,621 €

Plaats

Sofia, Vitosa

Statistieken
  • 125keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 20 május 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Iveta Todorova
0882 817 551

LUKSIMMO
Sofia gr. Sofija, ul. Jakubica 19, et. 5
Kiadó 3 hálószobás в Sofia, Vitosa
2500 €
290 négyzetméter4