Da affittare  Studio Sofia , Tsentar , 30 mq | 17735024
Da affittare Studio
Sofia, Tsentar
285
L'IVA è inclusa
30 mq
Riscaldamento centralizzato: SÌGas: -
Rimuovere
Descrizione della proprietà:
Акордънс България отдава под наем прекрасен обзаведен светъл едностаен апартамент тип студио в Център в близост до Руски Паметник и бул. Тотлебен. Намира се на много комуникативно място в близост до ВМА , Еконт, вериги хранителни магазини, фитнес ценър, детски градини, училища и множество спирки на градски транспорт и метростанция Медицински Университет. Нисък разход поддръжка общи части. Апартамента е изцяло южен, топъл и много уютен. Разпределението на имота е следното: Спалня с кухненски бокс и санитарно помещение. Общите части са подържани. Апартамента гледа и има излаз към вътрешен двор.

Апартамета е подходящ за сам човек или двойка. Без домашни любимци.

Може да се използва и за офис.
Цената на имота е 550лв.

Оглед на имота можем да организираме в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер.

Местоположение: Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани в страницата!

Допълнителни услуги с нас можете не само да наемете/отдадете или купите/продадете имот, но и да ви предложим редица допълнителни услуги.

Можем да се възползвате от застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, юридически и счетоводни услуги, съдействие за ипотечен или потребителски кредит при най-изгодни условия за вас, оценка на вашият имот и др. Свържете се с нас и вземете безплатна консултация със сертифициран експерт недвижими имоти. Очакваме ви.
Caratteristiche:
  • Arredato
  • Sicurezza
  • Cablaggio
Prezzo

Prezzo della proprietà: 285 €

Prezzo SU mq: 9,5 €

Posizione

Sofia, Tsentar

Statistiche
  • 73visualizzazioni
  • 0salva
L'annuncio è stato aggiornato il 27 maggio 2024
Contatta il venditore
089XXX... (spettacolo)
Agente
Magdalena Bratanova
0899 45 49 99

AKORDANS
Sofia gr. Sofiia, ul. Tri Ushi 6A, Ofis 16A
Da affittare Studio в Sofia, Tsentar
285 €
30 mq