Da affittare  Magazzinaggio Regione Haskovo , Harmanli , 1830 mq | 28878029
4 immagini

Da affittare Magazzinaggio в Regione Haskovo, Harmanli, 1830 mq

3888 BGN
L'IVA è inclusa
1830 mq
Riscaldamento centralizzato: NOGas: -
Descrizione della proprietà:
**ЕРА Имоти-Хасково Ви предлага ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА ЗА ПОД НАЕМ!!!**

Предлагаме под наем работеща модерна промишлено-административна масивна сграда на два етажа с РЗП от 1830 кв.м. Сградата разполага с големи промишлени помещения, подходящи за производство на всякакви дейности, както и с модерни офис пространства, оборудвани с всичко необходимо за комфортната работа на персонала.

Първия етаж е с РП от 1000 кв.м. и се състои от два входа, офис помещения, работна част и кът за отдих. Вътрешни стълби водят до втори етаж с РП от 830 кв.м., който се състои от офис помещение и работна част. Всеки етаж разполага със санитарен възел. Имотът е в отлично състояние.

Сградата предлага удобството на лесното и ефективно разтоварване и товарене на стоки, благодарение на вградената рампа, която предоставя достъп до складовите помещения. В имота има монтиран товарен асансьор за по-голямо удобство. Това не само увеличава ефективността на складовата дейност, но и намалява времето за товарене и разтоварване, което е от съществено значение за бизнесите, работещи с големи обеми стоки. Рампата и асансьорът са проектирани с оглед на оптимизиране на логистичните процеси и улесняване на работните процедури. Рампата осигурява гладко и бързо разтоварване на превозните средства, както и удобство при зареждането на стоки за транспортиране.

Имотът е построен върху обширен парцел с площ от 3382 кв.м., който предлага допълнителна възможност за лесно маневриране и паркиране на големи камиони.

Този имот е подходящ за тези, които търсят възможности за развитие на различни проекти.

Имотът е разположен на изключителна локация в град Харманли. Градът предлага лесен достъп до транспортни връзки, важни институции и предприятия, което го прави привлекателен за бизнесите, които ценят удобството и стратегическото разположение. Поради близостта до турската граница, този район може да предложи разнообразни възможности за инвестиции. Независимо дали търсите място за нов бизнес или желаете да разширите вече съществуващия си, тази сграда в Харманли може да бъде идеалното решение за Вас.

**Цена за под наем:** 4000 евро с ДДС на месец

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед, за да се запознаете по-детайлно с този атрактивен имот с голям парцел и да разберете как може да отговаря на вашите нужди и изисквания.

Оферта 6800396
Caratteristiche:
  • Cablaggio
Da affittare  Magazzinaggio Regione Haskovo , Harmanli , 1830 mq | 28878029 - Immagine [2]
Da affittare  Magazzinaggio Regione Haskovo , Harmanli , 1830 mq | 28878029 - Immagine [3]
Da affittare  Magazzinaggio Regione Haskovo , Harmanli , 1830 mq | 28878029 - Immagine [4]
Prezzo

Prezzo della proprietà: 3888 BGN

Prezzo SU mq: 2,125 BGN

Iscrivimi per ricevere notifiche di variazione dei prezzi
Posizione

Regione Haskovo, Harmanli

Statistiche
  • 7visualizzazioni
  • 0salva
L'annuncio è stato aggiornato il 12 agosto 2024
Contatta il venditore
088XXX... (spettacolo)

ERA-HASKOVO
Haskovo bul.,,G.S.Rakovski,,9
Da affittare Magazzinaggio в Regione Haskovo, Harmanli, 1830 mq
3888 BGN
1830 mq
call20889261559