In vendita  1 camera da letto Varna , Briz , 44 mq | 37835884
In vendita 1 camera da letto
Varna, Briz
76 000
L'IVA è inclusa
44 mqMattone
Riscaldamento centralizzato: -Gas: -
Rimuovere
Descrizione della proprietà:
Най - Добра Цена!!! на 100м от Морската Градина / 2 Стаи / НС / Тухла / Гараж-ПМ

За повече информация: Мариян Йорданов тел. 0897842525

Имота представлява: входно Антре, Дневен Тракт с Кухн. Бокс , хубава Спалня, Баня и Тоалет, опционално Парко Място. Намира се в нова тухлена сграда проект от 2022г, без преход, с контролиран достъп, безшумен асансьор. Стаите са с правилни форми и лесни за обзавеждане. Представлява прекрасно жилище или добра инвестиция с гарантирана възвръщаемост. В сградата може да предложим още 1-стайни, 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти.

Издава се по БДС, като може да се направи До Ключ : Екстериорна блиндирана врата. Под :коридор и кухненска част на гранитогрес, спални на паркет. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол, грундирани и боядисани в светла гама на Craft . Мокри Помещения: ръчно обработена циментова мазилка и положен фаянс, теракота и окачен таван. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма. Цветове и материали по каталог предоставен от инвеститора.

Отлична Локация : Имота се намира на 100м от Морската Градина на Варна, в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.
НОВ ДОМ 1 : Компанията разполага с : Юридически Отдел -извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. Строително-Ремонтен Отдел - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Нов Дом 1 винаги най-доброто на пазара!
Caratteristiche:
  • Sollevare
  • Con un parcheggio
  • connessione internet
  • Controllo di accesso
  • Isolamento termico
In vendita  1 camera da letto Varna , Briz , 44 mq | 37835884 - Immagine [2]
Prezzo

Prezzo della proprietà: 76 000 €

Prezzo SU mq: 1727,273 €

Posizione

Varna, Briz

Statistiche
  • 76visualizzazioni
  • 0salva
L'annuncio è stato aggiornato il 7 maggio 2024
Contatta il venditore
089XXX... (spettacolo)
Agente
Mariian Jordanov
0897842525

NOV DOM 1
Varna bul. 8-mi Primorski polk 83 et1/bul. Kniaz Boris I 60 et1
In vendita 1 camera da letto в Varna, Briz
76 000 €
44 mqMattone