In vendita  1 camera da letto Varna , Briz , 59 mq | 45651438
In vendita 1 camera da letto
Varna, Briz
140 000
L'IVA è inclusa
59 mqMattone, 2026
ТЕЦ: NOГаз: -
Премахни
Описание на имота:
ЕРА Вива продава двустаен апартамент с голяма тераса в луксозна сграда в кв. Бриз, гр. Варна. Имотът е със застроена площ от 53.55 кв.м. /59.86 кв.м. с общите части/ и е разположен на четвърти от общо десет етажа. Състои се от коридор /5.79 кв.м./, слънчева дневна с обособена кухненска част и трапезария /21.72 кв.м./, спалня /14.07 кв.м./, баня с тоалетна /4.28 кв.м./ и прилежаща тераса /39.28 кв.м./. Апартаментът се предлага за продажба в степен на завършеност по БДС.
Стени и тавани - гипсова мазилка;
Подово покритие - замазка;
Висококачествена седем камерна PVC/алуминиева дограма с троен стъклопакет с отлични шумоизолационни и топлоизолационни показатели;
Екстериорни блиндирани врати с висок клас секретна брава;
Балкони - изпълнено осветление и контакти;
Подова настилка студоустойчив гранитогрес; Парапети метални прахово боядисани.

Новоизграждаща се бутикова и луксозна сграда. Представлява умело съчетание на традиционна архитектура, модерни иновации и експертно използване на нови технологии, за да предложи на своите клиенти престижно и уютно жилище. В сградата се предлагат още тристайни и четиристайни апартаменти.

Разсрочено плащане за периода на строителство.
Срок на завършване - месец март 2026 г.

Районът е с развита инфраструктура и с отличен достъп до градски транспорт. Сградата се намира в един от най-добрите квартали на град Варна ж.к. Бриз , бърз и удобен достъп до централната градска част се осигурява посредством булевард 'Княз Борис I'. Другите две основни пътни артерии в района са булевард 'Осми Приморски полк' и булевард 'Васил Левски', които свързват автомобилния трафик със съседните квартали и курортните комплекси на север от града. В близост са разположени детски градини, основно училище, Технически университети, здравни заведения и магазини.

При необходимост от кредитиране Ви информираме, че ЕРА България АД е една от малкото фирми за недвижими имоти, отговарящи на условията и изискванията на влезлия в сила през 2016 г. Закон за кредитите за недвижими имоти на потребители - вписана в Регистъра на кредитните посредници при БНБ, активен член на Асоциацията на кредитните посредници в България.

Оферта 1008798
Особености:
  • In costruzione
  • Con un passaggio
  • Sollevare
Цена

Цена на имота: 140 000 €

Цена SU mq: 2372,881 €

Локация

Varna, Briz

Статистика
  • 71разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 25 aprile 2024
Попитай продавача
089XXX... (покажи)

ERA VIVA
Varna kv. Levski, ul. 'Dimitar Ikonomov' 17
In vendita 1 camera da letto в Varna, Briz
140 000 €
59 mqMattone, 2026