In vendita  2 camere da letto regione Burgas , Nesebar , 114 mq | 48796209
In vendita 2 camere da letto
regione Burgas, Nesebar Zie op de kaart
149 999
Non viene addebitata l'IVA
114 mqMattone, 2012
Centrale verwarming: NOGas: NO
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Предлагаме за продажба тристаен апартамент с гледка море на първа линия в к-с Рич 1 (Rich 1), Несебър!
Има oбща площ 114,40 кв.м. (застроена 96,81 кв.м. и 17,59 кв.м. идеални части от общите части на сградата). Разположен е на седми етаж от 8, в сградата има асансьор, който работи през цялата година. Има южно изложение (дневната и първата спалня) и северно изложение втората спалня. Жилището има следното разпределение - всекидневна с вграден кухненски бокс, две спални, балкон с панорамна гледка море, баня с душ, вана и тоалетна. Имотът се продава напълно обзаведен и оборудван, както се вижда в галерията към офертата. Благодарение на множество прозорци, апартаментът е изключително светъл. Имот за ценители на тихата и спокойна почивка.
Покупката на апартамент с гледка към морето в Несебър има няколко предимства, включително:
1. Уникално изживяване: Животът с гледка към морето предоставя спокойствие и удоволствие.
2. По-висока стойност на имота: Апартаментите с морска гледка имат по-висока стойност и по-добра инвестиционна ценност, което ще бъде полезно при бъдеща продажба.
3. Лесен достъп до плажа: Апартаментът се намира на крайбрежната ивица, това осигурява удобен и бърз достъп до морския бряг.
4. Потенциал за наем: Апартаментите с гледка лесно се отдават под наем през летния сезон, което ще ви генерира допълнителни приходи.
5. Подобрено качество на живот: Възможността да се наслаждавате на красиви морски залези ще подобри качеството на вашия живот.
Отлично устроен район с развита инфраструктура, с всички удобства за целогодишно живеене - хранителни магазини, заведения, градски транспорт, училище, детска градина. В Несебър ще откриете разкошни паркове за разходки, чист морски въздух, умерен климат и златист пясъчен плаж. Такса поддръжка и фонд ремонти: 7,60 евро /кв.м. (870 евро/година). Етап на строителство: Акт 16, разрешение за ползване.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Functies:
  • Sollevare
  • connessione internet
  • Arredato
  • Telecamere di sicurezza
  • Controllo di accesso
  • Sicurezza
  • Isolamento termico
  • Complesso recintato
Prijs

Vastgoedprijs: 149 999 €

Prijs SU mq: 1315,781 €

Plaats

regione Burgas, Nesebar

Statistieken
  • 207keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 26 aprile 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Ivan Vasilev
0889904410

KAPITAL ESTEJT
Burgas Burgas, ul.Vasil Aprilov 18, et.1
In vendita 2 camere da letto в regione Burgas, Nesebar
149 999 €
114 mqMattone, 2012