In vendita  1 camera da letto Sofia , Drugba 2 , 49 mq | 56589601
In vendita 1 camera da letto
Sofia, Drugba 2
105 000
Non viene addebitata l'IVA
49 mqPannello, 1989
Központi fűtés: SÌGáz: NO
Távolítsa el
Az ingatlan leírása:
Топъл, вътрешен, едностаен апартамент с възможност за преустройство на двустаен. Намира се на много тихо място, близо до ул. Обиколна и бул. Копенхаген. В близост има училище, три хипермаркета, здравно заведение, спирка на градски транспорт. Не далеч е и метростанция Интер Експо Център . Сградата е панел от 1989 г. Входът е отлично поддържан. Стените са освежени. Входната врата и дограмата са подменени. Нови звънци и видео наблюдение. Тревните площи пред входа са отлично поддържани и има нова детска площадка. Пред сградата има голям паркинг. Апартаментът е много тих и светъл, с южно изложение. Състои се от дневна с остъклена тераса, отделна кухня, баня с тоалетна и коридор с ниша за гардероб. Има и мазе. Жилището има нужда от освежаване. Настилките са с плочки и ламиниран паркет. Стените са с латекс. Банята е с теракот и фаянс. Вертикалните щрангове са подменени. Нови водомери с дистанционно отчитане. Терасата е с външна и вътрешна изолация и PVC дограма. В сградата има ТЕЦ. Радиаторите (алуминиеви) в апартамента са демонтирани и прибрани в мазето.

С нас Вие получавате коректност и сигурност, в това число и юридическо обслужване на сделката от адвокат, който ще извърши за Вас всички необходими проверки и ще подготви всичко необходимо до изповядване на сделката.

Отделно от това, предлагаме и безплатна консултация с лицензиран кредитен посредник, който може да Ви консултира за най-добрите условия според Вашия профил като кредитоискател.
Jellemzők:
  • Sollevare
  • Con un parcheggio
  • connessione internet
  • Controllo di accesso
Ár

Ingatlan ára: 105 000 €

Ár SU mq: 2142,857 €

Elhelyezkedés

Sofia, Drugba 2

Statisztika
  • 20nézetek
  • 0menti
A hirdetés megjelent 12 giugno 2024
Kapcsolatfelvétel az eladóval
087XXX... (előadás)

DOMINO RIAL ESTEJT OOD
Sofia ul. Chiprovtsi 9
In vendita 1 camera da letto в Sofia, Drugba 2
105 000 €
49 mqPannello, 1989