In vendita  3 camere da letto Varna , Vinitsa , 292 mq | 71961942
In vendita 3 camere da letto
TOP
Varna, Vinitsa
256 623
L'IVA è inclusa
292 mqMattone, 2023
ТЕЦ: -Газ: -
Премахни
Описание на имота:
БЕЗ КОМИСИОННА ЗА КУПУВАЧА!!!
УНИКАЛНИ ГЛЕДКИ МОРЕ И ПЛАНИНА!
ЕТАП НА ЗАВЪРШЕНОСТ - АКТ 16!!!!
Представяме Ви 4-стаен апартамент, на партерен етаж, изложение изток/югоизток в комплекс от затворен тип с панорамна гледка към планината и морето, разположен в кв. Виница на гр. Варна.
Апартаментът е с обща площ от 162 кв.м. и голяма веранда към него 130 кв.м . Състои се от: просторна дневна с кухненски бокс и трапезария, голяма родителска спалня с баня и гардеробна, две помещения, подходящи за детски стаи, офис или фитнес, като към тях има отделна баня с тоалетна. Към апартамента има и бонус закрита тераса, подходяща за лятна градина/барбекю, с площ от 72кв.м. Пред апаратамента е разположено обозначено пространство за индивидуални паркоместа от 1 до 3 бр капацитет, които могат да се отделят с гаражна врата.
Жилищeният ĸoмплeĸc пpeдлaгa пpocтpaнcтвo, зeлeнинa, чиcт въздyx и мopcĸa пaнopaмa и спокойствие. Лoĸaциятa мy e мнoгo aтpaĸтивна в непосредствена близост до гората и вилната зона на кв. Виница, само на 3 км от плажната ивица и в същото време c дoбpa тpaнcпopтнa oбeзпeчeнocт, c oтлични ĸoмyниĸaции и нeoбxoдимaтa coциaлнa инфpacтpyĸтypa, училища и детски градини, супермаркети. Комплексът ще разполага и с бързозарядна електрическа станция за автомобили. Качеството на вложените материали при изграждането на комплекса е безкомпромисно: -WEBER за топлоизолация и фасада -PVC 5-камерна немска дограма VEKA -Softline- клас А -Покриви BRAMAK -Облицовка от естествен камък травертин -Хидроизолации - MAPEI Всички тези марки отговарят на най-съвременните европейски стандарти в строителството. Енергоефективни решения и екологични технологии са предпоставка за ниски консумативни разходи и поддръжка. Комплексът разполага както с открити, така и със закрити паркоместа на цени от 13000 евро до 15000евро с ДДС. Научи повече на посочените телефони- 0887/668-777 или на www.propertyportal.bg
, e-mail: [email protected], http://: propertyportal.imot.bg
Особености:
  • Sollevare
  • Con un garage
  • Con un parcheggio
  • Telecamere di sicurezza
  • Controllo di accesso
  • Sicurezza
  • Complesso recintato
Цена

Цена на имота: 256 623 €

Цена SU mq: 878,846 €

Локация

Varna, Vinitsa

Статистика
  • 46разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 18 aprile 2024
Попитай продавача
088XXX... (покажи)

PROPARTI PORTAL
Sofia Lozenets, ul. Zlaten rog 16B
In vendita 3 camere da letto в Varna, Vinitsa
256 623 €
292 mqMattone, 2023