Te koop  Winkel regio Boergas , Karnobat , 134 m² | 15594168
Te koop Winkel
VIP
regio Boergas, Karnobat Zie op de kaart
102 300
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
134 m²Begane grond Steen, 2009
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Продавам търговско помещение в Карнобат, с площ от 134 кв.м., в нова сграда с АКТ 16, на партерен етаж. Намира се на комуникативно място с голям човекопоток, в близост до заведения, магазини, офиси, банка ДСК, нотариат в гр.Карнобат. Подходящо за различни видове бизнес - салон за красота, медицински център, лаборатория, аптека, офиси и др. Състои се от голяма зала с възможност за обособяване на отделни сектори, санитарно помещение. Завършено до ключ с високо качество материали, окабеляване, СОТ. С голямо лице на централна улица, което осигурява възможност за отлична видимост и брандиране.
Покупката на търговско помещение в Карнобат ще предостави различни предимства в зависимост от конкретните нужди на вашия бизнес.
1. Собственост и Контрол:
Покупката на търговско помещение дава на предприемача или компанията пълната собственост върху имота. Този вид контрол позволява по-голяма гъвкавост при адаптирането на помещението според нуждите на бизнеса, без да се налага съгласуване с наемодатели.
2. Инвестиционен Потенциал:
Търговските имоти са инвестиция с потенциал за растеж на стойността. Когато стойността на имотите в Карнобат нараства, собствениците могат да се възползват от този капиталов растеж. Също така, може да използвате помещението като обезпечение за финансови сделки.
3. Финансови Предимства:
Покупката на търговско помещение може да бъде свързана с финансови предимства, като например данъчни облекчения. Собствениците на бизнес имоти да използват различни данъчни облекчения, включително амортизация на стойността на сградата.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Functies:
  • internetverbinding
  • Beveiligingscameras
Prijs

Vastgoedprijs: 102 300 €

Prijs op m²: 763,433 €

Plaats

regio Boergas, Karnobat

Statistieken
  • 100keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 11 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Ivan Vasilev
0889904410

KAPITAL ESTEJT
Burgas Burgas, ul.Vasil Aprilov 18, et.1
Te koop Winkel в regio Boergas, Karnobat
102 300 €
134 m²Begane grond Steen, 2009