Te koop  Studio regio Boergas , Lozenets , 40 m² | 19577890
Te koop Studio
regio Boergas, Lozenets Zie op de kaart
39 900
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
40 m²2e Steen, 2008
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Агенция Капитал Естейт предлага за продажба едностаен апартамент с гледка море в село Лозенец, община Царево. Имотът се намира в комплекс от затворен тип на едно от най-живописните места на Южното Черноморие - комплекс Романс, който е разположен на 2,1 км от гр.Китен и на 56 метра от брега на морето. На територията на комплекса има открит басейн, пиано бар, детска площадка, поддържане на зелените площи, осветление и почистване на общите части в сградата и двора, интернет в общите части, поддържане на пътеката от двора към плажа и други услуги. Уникално място с приказен плаж, до устието на река Караагач. Студиото е позиционирано на 2-ри етаж от 4, с обща квадратура от 40.43 кв.м. Голяма тераса към гледка към морето. Студиото е много уютно и функционално. Антре с вграден гардероб. Дневна/спалня с кухненска линия с вграден голям хладилник с фризер, фурна, керамични котлони и бар-плот. Баня/тоалетна с душ-кабина, мраморен плот с вградена мивка, бойлер, аксесоари. Продава се заедно с кухнята, бар-плота, обзавеждането и оборудването в антрето и банята. Допълнителен бонус е паркомястото към апартамента. Купувачите, които се интересуват от отдаване на имотите си под наем, могат да подпишат договор с компания за управление на имоти и апартаментът им да се отдава под наем през летния сезон (на туристи). Сградата има АКТ 16 от 2008 г. Годишна такса поддръжка на година: 330 EUR.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия!
Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита.
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.
Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Functies:
  • internetverbinding
  • Gemeubileerd
  • Beveiligingscameras
  • Toegangscontrole
  • Thermische isolatie
  • Omheind complex
Prijs

Vastgoedprijs: 39 900 €

Prijs op m²: 997,5 €

Plaats

regio Boergas, Lozenets

Statistieken
  • 141keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 26 april 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Ivan Vasilev
0889904410

KAPITAL ESTEJT
Burgas Burgas, ul.Vasil Aprilov 18, et.1
Te koop Studio в regio Boergas, Lozenets
39 900 €
40 m²2e Steen, 2008