Te koop  Zolder Stara Zagora , Tsentar , 61 m² | 19860945
Te koop Zolder
Stara Zagora, Tsentar
67 900
61 m²5e Steen, 2010
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
REMAX CENTRAL град Стара Загора представя на Вашето внимание ателие/студио за продажба, разположено на пети етаж без асансьор с площ от 61 кв.м. Имотът е готов за нанасяне, съчетавайки в себе си всичко необходимо, за да усетите уюта и топлината на дома. Напълно обзаведен с всички необходими мебели и електроуреди, готов да посрещне своите бъдещи собственици. Имотът обсипва дома с естествена светлина и топлина, допринасящи към уютната и свежа атмосфера. Локацията на имота е изключително комуникативна. Чрез нея се предоставят множество удобства, като бърз достъп до център, паркове, училища, градини, спортни съоръжения, спирки на обществения транспорт.
Финансиране на покупката
Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашите партньори при най-ниски лихви.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер Зорница Генчева и кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот - Зорница Генчева

Prijs

Vastgoedprijs: 67 900 €

Prijs op m²: 1113,115 €

Plaats

Stara Zagora, Tsentar

Statistieken
  • 93keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 21 mei 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Zornitsa Gentsjeva
359878908889

REMAKS TsENTRAL
Stara Zagora ul. 'Gen. Gurko' 55, parter
Te koop Zolder в Stara Zagora, Tsentar
67 900 €
61 m²5e Steen, 2010