Te koop  1 slaapkamer Varna , k.k. Zlatni pjasatsi , 55 m² | 20607907
Te koop 1 slaapkamer
Varna, k.k. Zlatni pjasatsi
75 000
BTW is inbegrepen
55 m²3e Steen, 2006
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Прекрасен двустаен апартамент с площ от 55 квадратни метра, разположен на третия етаж от седем в изключително атрактивния комплекс 'Златни пясъци'. Апартаментът се отличава с невероятна гледка към гората и се намира само на 100 метра от красивия плаж.

Жилището предлага комфорт и уют, а просторната голяма стая съчетава функционалност и елегантност. Изградените прозорци осигуряват обилно естествено осветление и впечатляващи панорамни изгледи към гората. В апартамента има всичко необходимо за ежедневното удобство на живеещите в него.

Комплексът предлага на своите жители богат набор от удобства и забавления. Тук можете да се насладите на два привлекателни басейна, детска площадка и спа център, който ще ви помогне да се релаксирате и освободите от стреса на ежедневието. Благодарение на луксозните си удобства, комплексът предлага на своите жители едно неповторимо преживяване на място, където могат да се насладят на комфорт и разнообразие.

Този апартамент е идеален за постоянно пребиваване или като втори дом за почивка и релакс в един от най-привлекателните курортни райони на България.
'Придружаващите собственици на този чудесен двустаен апартамент също ще се радват на предимството на свободно паркиране в комплекса. Това осигурява удобство и безпроблемно паркиране за техните автомобили, което е отлично предимство за живеене или почивка в този прекрасен курортен комплекс.'
Functies:
  • Tillen
  • Met een parkeerplaats
  • Gemeubileerd
  • Beveiliging
Prijs

Vastgoedprijs: 75 000 €

Prijs op m²: 1363,636 €

Plaats

Varna, k.k. Zlatni pjasatsi

Statistieken
  • 35keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 14 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Zvezdelina Georgieva
0879598018

IMOTI PREMIER
Varna ul. Georgi Benkovski 90 et.6 of.20
Te koop 1 slaapkamer в Varna, k.k. Zlatni pjasatsi
75 000 €
55 m²3e Steen, 2006