Te koop  2 slaapkamers Sofia , Chladilnika , 265 m² | 27356052
Te koop 2 slaapkamers
Sofia, Chladilnika
600 000
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
265 m²2e Steen, 2022
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост продава многостаен апартамент с Акт 16 в жк. Хладилника.
Изключително просторен многостаен апартамент с дневна и кухненски бокс 86 кв.м. с модерен интериор и прекрасни панорамни гледки в близост до мол Paradise Center и метростанция Витоша. Районът е с отлично изградени комуникации и предлага всички необходими удобства за комфортен живот. Достъпът до центъра и всички точки на столицата се извършва посредством бул. Черни връх, а за разходки и отдих, Южен парк е само на минути пешеходно разстояние.
Имотът е част от сграда висок клас ново строителство, граничеща е с парк и разполага със собствен озеленен и поддържан двор, вентилируема фасада, луксозни общи части с гранит и асансьор, автомобилен асансьор. Ситуиран е на 2 етаж, а благоприятното му изложение на югозапад осигурява прекрасни панорамни гледки към града и Витоша.
На обща площ от 265 кв.м са разпределени:
86 кв.м огромна всекидневна с трапезария и кухня с тераса, 3 спални и малка тераса ; 19,5 кв.м спалня, 43,3кв.м родителска стая и 26кв.м офис или трета спалня, 2 тоалетни и баня, мокро помещение за пералня със склад.
Жилището е с просторни помещения с френски прозорци, които осигуряват изобилие от естествена светлина. Интериорът е завършен с внимание и грижа към всеки детайл, с вложени висок клас материали. Има 3 метра тавани, които придават още по-модерна атмосфера и вентилация. Отоплението е посредством термопомпа и мултисплит система. Имотът разполага със собствен генератор за ток, и подово оптично окабеляване във всекидневната и останалите 2 спални. Апартаментът има излаз на 150 кв.м покривна тераса с озеленяване, капково напояване и автоматична тента. Има възможност за закупуване на три паркоместа, всяко на цената от 30000. Които са на подземен етаж и се стига с автомобилен асансьор. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 51443.
Functies:
  • Tillen
  • internetverbinding
  • Beveiligingscameras
  • Toegangscontrole
  • Beveiliging
  • Thermische isolatie
Prijs

Vastgoedprijs: 600 000 €

Prijs op m²: 2264,151 €

Plaats

Sofia, Chladilnika

Statistieken
  • 510keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 20 mei 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)

TITAN PROPARTIS RENT
Sofia zjk. Mladost 3, bul. Aleksandar Malinov 51, vch.1, et.4
Te koop 2 slaapkamers в Sofia, Chladilnika
600 000 €
265 m²2e Steen, 2022