Te huur  1 slaapkamer Sofia , Druzjba 2 , 75 m² | 28532353
Te huur 1 slaapkamer
VIP
Sofia, Druzjba 2 Zie op de kaart
750
BTW is inbegrepen
75 m²5e
Centrale verwarming: JAGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Представяме ви светъл двустаен апартамент, разположен в жк. Дружба 2. Местоположението е изключително комуникативно, с удобен достъп до метростанция Дружба, което осигурява бърз и лесен транспорт до различни части на града. В непосредствена близост се намират ключови обекти като Аерогара София, Интерекспо център и Бизнес парк София.

На пешеходно разстояние от сградата има голям супермаркет, аптеки, банки, училища и детски градини, което прави ежедневието изключително удобно и приятно.

Апартаментът е нов и обзаведен с внимание към детайлите, предоставяйки уют и комфорт. Състои се от всекидневна с кухненски бокс и трапезария, санитарен възел, спалня и тераса с източно изложение. Кухнята е оборудвана с висок клас уреди, осигуряващи всички необходими удобства за съвременното домакинство. В апартамента има климатик и телевизор, което допринася за допълнителния комфорт на наемателите.

Сградата е луксозна и модерна, апартамента е разположен на 5-ти от общо 17 етажа, предоставяща прекрасна гледка и усещане за простор.

В наема е включена таксата за обслужване на общите части, която включва почистване, поддръжка на асансьора, жива охрана и осветление.

Освен това, в наема е включено и паркомясто, което е голямо предимство в този район. Този апартамент предлага отлични условия за живот и е идеален за всеки, който търси комфорт и удобство в динамичната градска среда.

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: Kbs 123615
Тел: 0884 119 285, 02 451 81 54
Отговорен брокер:Цветелина Александрова
Functies:
  • Tillen
  • Airco
  • Met een parkeerplaats
  • Gemeubileerd
Prijs

Vastgoedprijs: 750 €

Prijs op m²: 10 €

Plaats

Sofia, Druzjba 2

Statistieken
  • 37keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 28 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Tsvetelina Aleksandrova
0884 119 285

LUKSIMMO
Sofia gr. Sofija, ul. Jakubitsa 19, et. 5
Te huur 1 slaapkamer в Sofia, Druzjba 2
750 €
75 m²5e