Te koop  1 slaapkamer regio Boergas , Tankovo , 75 m² | 33218798
Te koop 1 slaapkamer
regio Boergas, Tankovo Zie op de kaart
36 500
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
75 m²4e Steen, 2010
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Предлагаме за продажба обзаведен двустаен апартамент, намиращ се на четвърти етаж в санирана жилищна сграда в красивото село Тънково, в покрайнините на Слънчев бряг. Имотът е с обща площ от 74,85 кв.м. (застроена 63,60 кв.м.) и се състои от: дневна с кухненски бокс и кът за хранене, отделна спалня и две тераса с панорамни гледки, по една към всяка стая. Терасата към дневната в частично усвоена. В цената не са включени: лични вещи на собственика. Имотът има отделни партиди за електричество и вода.
В двора има басейн, който не се използва към сегашния момент. Има и кладенец, с водата от който се поливат насажденията в двора. Улицата, която води до сградата, е асфалтирана.
Тънково е едно от селата намиращи се в непосредствена близост до Слънчев бряг - само на 5,51 км от неговия плаж. Подходящ за летен отдих или отдаване под наем. Без годишна такса за поддръжка и охрана. Етап на строителство: Акт 16, разрешение за ползване.
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия!
Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка.
Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.
Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Functies:
  • internetverbinding
  • Gemeubileerd
  • Thermische isolatie
Prijs

Vastgoedprijs: 36 500 €

Prijs op m²: 486,667 €

Plaats

regio Boergas, Tankovo

Statistieken
  • 41keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 19 april 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Ivan Vasilev
0889904410

KAPITAL ESTEJT
Burgas Burgas, ul.Vasil Aprilov 18, et.1
Te koop 1 slaapkamer в regio Boergas, Tankovo
36 500 €
75 m²4e Steen, 2010