Te huur  Kantoor Plovdiv , Tsentar , 127 m² | 34729183
Te huur Kantoor
Plovdiv, Tsentar Виж на картата
550
127 m²5e
ТЕЦ: JAГаз: NEE
Премахни
Описание на имота:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 466 или 032 586 956 и цитирайте референтния номер на имота: Plv 75611.

Отговорен брокер: Стефан Моллов

Предлагаме Ви офис под наем в сграда с атрактивен дизайн, съобразена с международните изисквания за бизнес център клас А, което осигурява необходимите удобства и представителност на офиса. Локацията на сградата е изключително атрактивна, в центъра на града, в близост до всички удобства, от които имате нужда. В района са на разположени редица банки, хотели, заведения, магазини, както и Международен Панаир Пловдив.

Имотът се намира на пети етаж с площ от 127 кв. м. Състои се от:
три работни помещение
санитарен възел

Допълнително има възможност за наем на паркомясто в сградата.

Офисът е в много добро състояние:
PVC дограма
подове с гранитогрес
стени латекс
отопление и охлаждане с чилар система, като има и ТЕЦ

Общите части са луксозни, има климатизация на всички помещения и придвижването се извършва чрез два модерни асансьора. За сигурността се грижи денонощна охрана и видеонаблюдение. В центъра са разположени ресторант, банков салон, книжарница, релакс и спа студио. Сградата разполага с паркинг места и също така в близост има и друг голям паркинг.

Такса поддръжка 1 евро на кв. м.

До централната част на града се достига изключително лесно, а също така и до основните изходи за София. Така, че това в отлична възможност да развиете вашия бизнес, именно в град какъвто е Пловдив.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни ...
Особености:
  • internetverbinding
  • Gemeubileerd
Цена

Цена на имота: 550 €

Цена op m²: 4,331 €

Локация

Plovdiv, Tsentar

Статистика
  • 90разглеждания
  • 0добавяния в Бележника
Обявата е коригирана на 16 december 2022
Попитай продавача
088XXX... (покажи)
Брокер
Stefan Mollov
0882 817 466

BALGERIAN PROPERTIS PLOVDIV
Plovdiv Delovi Tsentar Plovdiv, ul. Chan Kubrat 1, etazj 4, ofis 408
Te huur Kantoor в Plovdiv, Tsentar
550 €
127 m²5e