Te koop  2 slaapkamers regio Boergas , Sveti Vlas , 138 m² | 35391021
Te koop 2 slaapkamers
regio Boergas, Sveti Vlas Zie op de kaart
299 999
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
138 m²4e Steen, 2011
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Имаме удоволствието да Ви предложим напълно обзаведен тристаен апартамент, разположен на 4-ти етаж в прекрасния Гранд Хотел Свети Влас. Ексклузивен апартамент с обща площ от 138.28 м. (застроена 119.28 кв.м.). Апартаментът е предназначен за целогодишно ползване или лятна почивка. Разположен е на първа линия море, фронтална морска панорама от всички стаи.
Описание: 2 спални, дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна, всяка стая има отделен изход към терасата. Интериорът на апартамента е в неокласически стил с мебели и декор от италиански производители.
Кухнята е изработена от естествен екологичен материал.
Всички стаи са оборудвани с климатик, подово отопление, което при студено време дава топлина и комфорт. Сградата работи целогодишно. На партерния етаж на комплекса има фитнес център и СПА. В близост до сграда има голям супермаркет (Меркурий) и спирка на градския транспорт.
Апартаментът се продава обзаведен и готов за ползване или отдаване под наем, състоянието можете да видите в галерията към офертата. Гранд Хотел Свети Влас (бивш Sea Wind) предлага открит и закрит басейн, бар на басейна, първокласен СПА център, стаи за масаж, сауна, голям фитнес център, панорамен асансьор, магазин, кафене, паркинг, детска площадка, охрана, интернет, перално помещение, детска стая за игри и много други. Разстояние до плажа: 33 метра.
Такса поддръжка: 15 EUR/кв.м. Етап на строителство: Разрешение за ползване, Акт 16. Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед. Може да закупите най-подходящия за Вас недвижим имот с наша помощ дори по време на извънредно положение и пандемия! Избирате от актуалните и проверени оферти на нашата агенция. Провеждаме видео оглед на имота в реално време. Вие взимате спокойно Вашето решение за покупка. Гарантираме пълна юридическа защита. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Нашият адвокат може да Ви представлява с пълномощно при покупката на имота. Ще Ви изпратим готовите документи по куриер на посочен от Вас адрес.
Functies:
  • Tillen
  • Met een parkeerplaats
  • internetverbinding
  • Gemeubileerd
  • Beveiligingscameras
  • Toegangscontrole
  • Beveiliging
  • Thermische isolatie
  • Omheind complex
Prijs

Vastgoedprijs: 299 999 €

Prijs op m²: 2173,906 €

Plaats

regio Boergas, Sveti Vlas

Statistieken
  • 105keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 26 mei 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Ivan Vasilev
0889904410

KAPITAL ESTEJT
Burgas Burgas, ul.Vasil Aprilov 18, et.1
Te koop 2 slaapkamers в regio Boergas, Sveti Vlas
299 999 €
138 m²4e Steen, 2011