Te koop  2 slaapkamers Varna , k.k. Zlatni pjasatsi , 102 m² | 39132815
Te koop 2 slaapkamers
Varna, k.k. Zlatni pjasatsi
120 000
BTW is inbegrepen
102 m²2e Steen, 2006
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Добре дошли в този просторен и модерен тристаен апартамент, разположен в един от най-престижните затворени комплекси в Златни пясъци. Съчетавайки лукса, удобствата и близостта до морето, този апартамент е идеалният избор за вашата почивка.

Апартаментът разполага с две спални и две бани, предоставяйки комфорт и пространство за цялото ваше семейство или група. С модерно обзавеждане и функционално разпределение на помещенията, вие ще се наслаждавате на всяка минута от вашия престой.

Локацията на комплекса е неповторима на втора линия и само на 100 метра от чистия пясъчен плаж на Златни пясъци. Това ви позволява лесен достъп до морето и възможност за избор между спокойно плажно изкачване и активни водни спортове.

В комплекса има на разположение няколко басейна, които предоставят идеална алтернатива за релаксация, особено ако предпочитате да се наслаждавате на вода, без да напускате комплекса. Фитнесът и детската площадка са идеални за тези, които търсят активност и развлечение.

Барът и ресторантът в комплекса ви предлагат възможност да се насладите на разнообразна храна и напитки, без да трябва да напускате обекта. А свободното паркиране на собствениците на етаж 2 от 7 етажа комплекса е удобство, което гарантира безпроблемен достъп и комфорт за вашата почивка.

Този тристаен апартамент в затворен комплекс в Златни пясъци предлага пълен набор от удобства и удоволствия, които ще направят вашия престой незабравим и изключително приятен.
Functies:
  • Tillen
  • Gemeubileerd
  • Beveiligingscameras
  • Toegangscontrole
Prijs

Vastgoedprijs: 120 000 €

Prijs op m²: 1176,471 €

Plaats

Varna, k.k. Zlatni pjasatsi

Statistieken
  • 73keer bekeken
  • 2bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 14 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)
Tussenpersoon
Zvezdelina Georgieva
0879598018

IMOTI PREMIER
Varna ul. Georgi Benkovski 90 et.6 of.20
Te koop 2 slaapkamers в Varna, k.k. Zlatni pjasatsi
120 000 €
102 m²2e Steen, 2006