Te koop  2 slaapkamers Varna , k.k. Tsjajka , 115 m² | 40755974
Te koop 2 slaapkamers
Varna, k.k. Tsjajka
152 689
115 m²3e Steen, 2025
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Тристаен апартамент на трети, състоящ се от дневна с кухня и трапезария, 2 спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и голяма тераса- 30 м2 (бонус към апартамента). Имотът ще се издава по БДС с възможност завършене до ключ. Опция за обзавеждане по индивидуален интериорен проект.

За вашето спокойствие и удобство предлагаме закрит детски център с различни играчки, съобразени с възрастовата група, както за най-малки, така и за по-големи деца. Ще бъде изградена комбинирана зона за практикуване на няколко любими спортни занимания сред природата, басейн. С предварителна заявка бихте могли да наемете барбекюто и да се насладите на удоволствието от самостоятелното приготвяне на вкусна храна с близки или семейна компания.
Разположен до резерват Златни Пясъци, само на 15 минути с кола до центъра на гр. Варна и на 5 мимути с кола до плажа. Това ви осигурява бърз и безпроблемен достъп до разнообразието на големия град и прекрасен плаж Кабакум или Златни пасъци
Пететажна жилищна сграда в затворен тип комплекс. В строежа на сградата ще бъдат вложени висококачествени материали: облицовка с естествен камък 'Гнайс', стенна декорация: декоративна мазилка, дървена облицовка, немска 5-камерна дограма, външна изолация: по проект; външни входни врати: метални, блиндирани. Намира се в защитен район, разполагащ със собствено езеро, гора, спа зона, зона за отдих и активен спорт и др.
Живеем в свят, в който тишината се превърна в лукс, а шумът е почти вездесъщ, уютът, който ни дава природата, е все по-трудно достъпен, а чистият въздух е истинско богатство. За това създаваме мечтания за Вас дом. Една великолепна инвестиция за Вас и поколенията, които идват след Вас; имоти, чиято стойност ще нараства многократно във времето. На фона на все по-пренаселените градове, нарастващ трафик и стрес, вложението в спокойствие и уют е решението, което търсите! Комплексът е от затворен тип, той разполага с денонощен контролиран достъп и ежедневна физическа охрана, която ще се грижи за вашето спокойствие.
Обади се сега и цитирай този код 601380
Functies:
  • Tillen
  • In opbouw
Prijs

Vastgoedprijs: 152 689 €

Prijs op m²: 1327,73 €

Plaats

Varna, k.k. Tsjajka

Statistieken
  • 150keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 18 januari 2024
Neem contact op met de verkoper
088 21XXX... (show)
Tussenpersoon
Klientski tsentar ADRES, Kantora Tsjerno more
0882 121 460

ADRES
Varna bul. Marija Luiza 17
Te koop 2 slaapkamers в Varna, k.k. Tsjajka
152 689 €
115 m²3e Steen, 2025