Te koop  Maisonnette Ruse , Rodina 1 , 100 m² | 42531904
Te koop Maisonnette
Ruse, Rodina 1
179 000
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
100 m²4e Steen
Centrale verwarming: -Gas: -
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Агенция за недвижими имоти ИМЕНИЕ Инвест предлага 3- стаен, нестандартен и много модерен мезонет за истински ценители в кв. Родина 1 на град Русе. Имотът е с площ 100 кв.м. , разположен на ет. 4 от общо 4, с асансьор в нова сграда с видео наблюдение във входа и видео звънец на самият апартамент. Жилището е със страхотно разпределение като се влиза в огромна всекидневна с малка тераса и много висок таван с красиви Velux прозорци, кухненски бокс, спалня с тераса и баня с тоалетна, а на второто ниво има още една родителска спалня със собствена баня и тоалетна, като отново тези Velux прозорци откриват прекрасна панорамна гледка към звездите и предразполагат към уюта, тишината и спокойствието на Алпийска хижа, сгушена в полите на планината. Предлага се напълно обзаведен с мебели по поръчка, нови ел. уреди от висок клас, Velux прозорци с външни и вътрешни щори, управляващи се чрез WiFi, с подови настилки в хола с гранитогрес, а в спалните с мек мокет за още по- голяма топлина, с подово отопление чрез термопомпа, с функцията както да топли през зимата, така и да охлажда през лятото и може да работи както на газ, така и на ток. Изключителен имот, ремонтиран с висококачествени материали и подходящ за хора с изискан вкус! При желание има възможност за закупуване допълнително и на гараж в същата кооперация!
За повече информация и оглед се свържете с нас на телефон 0889 40 38 38 като цитирате референтният номер на офертата- A-551865. Очакваме Ви!
Ние, екипът на ИМЕНИЕ Инвест, съдействаме напълно безплатно на нашите клиенти за всички необходими кредити с цел закупуване на имот!
Домът е там, където е сърцето, затова избирайте със сърце!
Functies:
  • Tillen
  • Gemeubileerd
  • Beveiligingscameras
  • Toegangscontrole
  • Thermische isolatie
Prijs

Vastgoedprijs: 179 000 €

Prijs op m²: 1790 €

Plaats

Ruse, Rodina 1

Statistieken
  • 7keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 16 mei 2024
Neem contact op met de verkoper
0889 4XXX... (show)

STIL INVEST
Ruse Tsentar
Te koop Maisonnette в Ruse, Rodina 1
179 000 €
100 m²4e Steen