Te koop  Huis regio Silistra , Ajdemir , 70 m² | 46184042
Te koop Huis
regio Silistra, Ajdemir
52 000
BTW is niet inbegrepen
70 m²(5400 m²)- Steen
Centrale verwarming: -Gas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Оферта 1378 Имаме удоволствието да Ви представим тази чаровна вила, разположена в живописното село Айдемир, Силистра. Със своите уникални характеристики и привлекателна локация, този имот предлага перфектната комбинация от спокойствие, простор и удобства.

Вилата е двуетажна и предлага обща жилищна площ от 70 квадратни метра. На всеки етаж се намират по две стаи, което осигурява достатъчно пространство за пребиваване на цялото семейство или гостите Ви. Вътрешното разпределение на стаите е много функционално и практично.

Имотът се намира на просторен парцел с обща площ от 5400 квадратни метра УПИ. Парцелът е пълноценен и предлага възможности за различни дейности на открито, като създаване на градина, отдих сред природата или дори изграждане на басейн или барбекю зона. Благодарение на своята големина, парцелът предлага поверителност и спокойствие, като същевременно с това е достатъчно близо до основни удобства.

Вилината основа е изградена от дялан камък и тухла, което осигурява здравина и издръжливост на сградата. Имотът е свързан към електрическата мрежа и водопроводната система, което осигурява всички необходими удобства за комфортно пребиваване.

Тази вила е перфектното място за уютен дом или уединен кът за почивка в природата. Съчетавайки просторните стаи, голямия парцел и удобствата на настоящето време, този имот представлява отлична инвестиция и възможност за живот в хармония с природата.

За повече информация или за уговорка на оглед, моля, свържете се с нас на +359878101603 или [email protected].
Functies:
  • Voor renovatie
Prijs

Vastgoedprijs: 52 000 €

Prijs op m²: 742,857 €

Plaats

regio Silistra, Ajdemir

Statistieken
  • 19keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 24 mei 2024
Neem contact op met de verkoper
087XXX... (show)

BALGERIAN ChOUMS
Sofia ul. 'Neofit Rilski' 411000 Sofia Center, Sofia
Te koop Huis в regio Silistra, Ajdemir
52 000 €
70 m²- Steen