Te koop  2 slaapkamers regio Dobritsj , Kranevo , 111 m² | 54020856
Te koop 2 slaapkamers
regio Dobritsj, Kranevo Zie op de kaart
84 900
BTW is inbegrepen
111 m²- Steen, 2007
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
За повече информация обадете ни се на тел: 0882 817 471 или 052 813 703 и цитирайте референтния номер на имота: Vna 84018.

Отговорен брокер: Красен Захариев

Обзаведен тристаен апартамент без такса поддръжка в компактна триетажна сграда с Акт 16 (2007 година) близо до супермаркет, на 2 км от плажа във ваканционно селище Кранево, на 10 км от гр. Балчик и на 30 минути от морската столица гр. Варна.

Имота представлява жилище с чиста площ 81.80 кв.м., избено помещение 12.62 кв.м. и 17.09 кв.м. идеални части от общите части на сградата. Апартаментът се намира на трети етаж със слънчево изложение юг-запад и хубава гледка към околните къщи и природа. Състои се от:
Просторна всекидневна с диван, голям телевизор, разтегателна маса за хранене и оборудван кухненски бокс с пералня
Две спални
Баня и тоалетна заедно
Два балкона

Основната спалня разполага с троен гардероб от масивна дървесина, поставен в ниша с голямо двойно легло, нощни шкафчета и чекмеджета. Тази стая води към самостоятелен балкон с изглед към околността. Втората спалня е с единично легло, двуетажни легла и гардероб - масив от бор. Всички подове са с плочки в цвят светъл камък, а стените са боядисани. Дневната и втората спалня имат достъп до голям балкон с гледка към селото.

Във всички стаи има аларма и ТВ точки. Апартаментът е напълно обзаведен и готов за живеене, без нужда от ремонт. Подходящ както за постоянно живеене, така и за инвестиция с цел отдаване под наем.

Седемте апартамента в сградата споделят преден затворен двор, входна система, басейн с детска част, голямо барбекю. В сградата има асансьор.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват ...
Functies:
  • Tillen
  • internetverbinding
  • Toegangscontrole
  • Gemeubileerd
Prijs

Vastgoedprijs: 84 900 €

Prijs op m²: 764,865 €

Plaats

regio Dobritsj, Kranevo

Statistieken
  • 35keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 15 februari 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Krasen Zachariev
0882 817 471

BALGERIAN PROPERTIS
Sofia kv. Lozenets, ul. Zlaten rog 22, et. 4, ofis 7
Te koop 2 slaapkamers в regio Dobritsj, Kranevo
84 900 €
111 m²- Steen, 2007