Te koop  Парцел regio Boergas , Goritsa , 650 m² | 54065900
Te koop Парцел
regio Boergas, Goritsa
13 000
Er wordt geen BTW in rekening gebracht
650 m²
Regulatie: JAElektriciteit: NEEWater: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
Два Парцела в Регулация до Слънчев Бряг

НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА!
НА ЪГЪЛ! ЛИЦЕ НА АСФАЛТ! ДО ПЛАНИНА И МОРЕ! ПРИРОДА! БЛАГОУСТРОЕНО СЕЛО! РЕДОВЕН ТРАНСПОРТ! ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОКУПКА НА ЕДИН ПАРЦЕЛ!

ПЕТРАКИЕВИ недвижими имоти предлагат два имота недалеч от центъра на китното село Горица, разположено в полите на Източна Стара планина, само на 15 минути от плажовете на Слънчев бряг и на 30 км от Бургаското международно летище. Всяко УПИ е с площ от 650 кв.м и се предлага на цена от 13 000 евро. И двата имота са ъглови, с лице на асфалт регулирани и подходящи за изграждането на къща за постоянно обитаване или вила за отдих в красивия старопланински район, недалеч от морето. До имотите е налична инфраструктура - ток и вода, липсата на централна канализация в селото е решено чрез септични ями. До регулираните парцели се стига по асфалтиран път, достъпен и през зимните месеци.
Село Горица е включено в зелената книга на България. Привлича с великолепната си природа, уникалното си разположение между планина и море, чист планински въздух, възможности за екотуризъм. За любителите на риболова наблизо има язовир. Добре благоустроено, с отлично уредена инфраструктура, която включва пълна електрификация, водоснабдителна система, частична канализационна система, интернет, кабелна телевизия и др. Редовен автобусен транспорт го свързва с гр. Поморие. Разполага с основно училище, читалище, църква, поща, дом за възрастни, магазини, заведения. Общопрактикуващ лекар обслужва населението на селото.
Kод на офертата: САТ 036
Functies:
  • Voor woningbouw
Prijs

Vastgoedprijs: 13 000 €

Prijs op m²: 20 €

Plaats

regio Boergas, Goritsa

Statistieken
  • 66keer bekeken
  • 0bespaart
De advertentie is bijgewerkt op 11 april 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Tsvetan Petrakiev
0886088088

PETRAKIEVI OOD
Burgas ulitsa Tsar Asen 19
Te koop Парцел в regio Boergas, Goritsa
13 000 €
650 m²