Te koop  Huis Sofia , Bankja , 300 m² | 60171685
Te koop Huis
Sofia, Bankja Zie op de kaart
420 000
BTW is inbegrepen
300 m²(805 m²)- Steen, 2007
Centrale verwarming: NEEGas: NEE
Verwijderen
Eigenschap Beschrijving:
LUXIMMO FINEST ESTATES: www.luximmo.bg
Искате ли да живеете далеч от градския шум и да се наслаждавате на благотворното въздействие на чистия въздух и природа, лековитата вода, многото слънчеви дни и спокойствието? Предлагаме една отлична възможност за покупка на напълно обзаведена къща с перфектен целогодишен достъп и отлично озеленен и аранжиран двор!

Тази еднофамилна семейна къща е разположена парцел с площ от 805 кв.м, ограден с масивна ограда. Имотът е с обща застроена площ от около 300 кв.м, които с оглед денивелацията на дворното място са със следното разпределение:
На кота сутерен се намира двоен гараж с топла връзка към къщата, а пред гаража може да се паркират още 2 автомобила;
На първи жилищен етаж с параметрите на самостоятелно жилище е разположен просторен хол с преход към спалня, самостоятелна кухня с трапезария, баня с тоалетна и помещение за пералня и гардеробна;
На втория жилищен етаж, където е и главния вход към къщата е дневната, която е на две нива и се състои от кът за почивка с комфортни мебели от естествена кожа, функционална камина, трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна. От хола се излиза на голяма покрита тераса с красива панорамна гледка към Алея на здравето и Стара планина. На етажа са и две самостоятелни спални с обща тераса. Едната спалня е с баня и тоалетна към нея, другата спалня се ползва като работен кабинет.

Дворът на къщата е изключително добре оформен и поддържан, със засадени вечнозелени храсти и овощни дръвчета, изградена е и модерна автоматизирана поливна система, както и покрито барбекю.

Отоплението е на ток, с електрически конвекторни радиатори, поставени са и климатици. Дограмата е с най-висок клас на енергийна ефективност, с троен стъклопакет. Изградена е и централна вградена прахосмукачна система Vacuflo.

Къщата се продава с цялото налично обзавеждане и оборудване, видно на снимковия материал, като всичко е в отлично състояние и напълно функциониращо.
Отлично съотношение между цена, качество и ...

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: AP 122459
Тел: 0882 817 582, 02 425 69 43
Отговорен брокер:Красимир Георгиев
Functies:
  • Met garage
  • Gemeubileerd
Prijs

Vastgoedprijs: 420 000 €

Prijs op m²: 1400 €

Plaats

Sofia, Bankja

Statistieken
  • 84keer bekeken
  • 2bespaart
De advertentie is gepubliceerd op 12 juni 2024
Neem contact op met de verkoper
088XXX... (show)
Tussenpersoon
Krasimir Georgiev
0882 817 582

LUKSIMMO
Sofia gr. Sofija, ul. Jakubitsa 19, et. 5
Te koop Huis в Sofia, Bankja
420 000 €
300 m²- Steen, 2007